4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA NAŠLA KREATIVNOG VEZISTU: Terzić u Turskoj jača sredinu terena?

Objavljeno: 16.05.16 u 09:30

Crvena zvezda je pronašla potencijalno pojačanje na sredini terena i to u vidu domaćeg fudbalera.

Uprava crveno-belih je ozbiljno krenula u posao jačanja tima za sledeću sezonu. Pored defanzivaca i napadača na skeneru su i fudbaleri sredine terena. Tim povodom je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić boravio u Turskoj gde je pored Duška Tošića pratio igre jednog veznog fudbalera. Reč je o bivšem omladincu Crvene zvezde Goranu Čaušiću.

IZ TOPOVOG UGLA: Priča o Miodragu Grofu Božoviću i svim njegovim ‘biserima’

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

On trenutno nastupa za Eskišehir koji je ove sezone ispao iz turskog prvenstva. U ovaj tim Čaušić je 2012. godine stigao iz Rada, a bio je član mlade reprezentacije Srbije. Igra na poziciji „plejmejkera“ i mnogi ga vide kao zamenu za Marka Grujića, jer može da obavlja i defanzivne zadatke. Čaušiću je ostalo još godinu dana ugovora sa Eskišehirom, ali će Crvena zvezda pokušati da iskoristi činjenicu da je ovaj klub sada drugoligaš i da će zbog budžeta napraviti rezove u igračkom kadru.

BOMBA NA POMOLU: Bivši reprezentativac želi u Zvezdu! (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. Ovako ljudi koji kazu da klub koji je ispo iz lige nisu u pravu oni mozda jesu ispali iz lige i mozda imaju los tim al ima i pojedinaca koji se isticu u tom timu i koji su sposobni da igraju za veci klub od tog i ja vjerujem u Grofa i u Terzica da ce nas dovesti do lige sampiona

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako mislimo da se pojjacavamo za LS sa igracima iz timova koji ispadaju iz lige iz koje niko i ne moze da se kvalifikuje za LS tesko cemo nesto uraditi i u LE. Imam i poruku za GROBARA DO KOSKE: Probaj sa meditacijom ili jogom nije zdravo da toliko negativne energije drzis u sebi. Gledaj stvari sa vedrije strane Partizan je prvak u hokeju i sigurno u jos nekim sportovima pa mozes kao i vecina simpatizera tvog kluba da pratis te sportove a ko prati fudbal, kosarku i slicne male sportove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter