3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

IZ PARTIZANA PORUČUJU: Licenca je tu! Dovodimo jaka pojačanja, a neka su već ugovorena (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.16 u 22:33

Iz Partizana demantuju da je klub pred suspenzijom iz Evrope, već poručuju da je sve pod kontrolom kada se radi o licenci za evropska takmičenja.

Prethodnih dana se govorilo da bi Partizan mogao da prođe kao Crvena zvezda pre dve godine kada je zbog dugova prema bivšim igračima suspendovana iz evropskih takmičenja.

Međutim, do toga neće doći, bar je tako najavio generalni direktor Partizan Miloš Vazura.

– Vidim da se govorilo u medijima da smo daleko od licence, nismo, pregovaramo samo sa igračima o starim dugovima, koje smo nasledili. Nema novih dugova, igrači koji su otišli tokom našeg mandata su isplaćeni. U pregovorima smo i nadam se da će se naći rešenje, da dobiju deo i da se napravi reprogram. Nema spora, dobićemo licencu – rekao je Miloš Vazura.

PARTIZAN PRED SUSPENZIJOM IZ EVROPE? Evo šta o tome kaže Ivan Tomić

Vazura je takođe istakao da Partizan uveliko radi na pojačanjima za evro-izazove, kao i da su neki transferi već ugovoreni.

Međutim, nije govorio o imenima, jer se time bave Ivan Tomić i Ivica Iliev.

(Izvor: youtube / DanasConferences)

Profesor Vladimir Vuletić, predsednik nadzornog odbora, istakao je da je došlo do dve promene kada se radi o članovima Skupštine Partizana. Tako su umesto smenjenih Ostoje Mijailovića i Igora Duljaja na njihova mesta postavljeni predsednik SD Partizan Milorad Vučelić i Goran Arnaut.

OŠTRO PREMA SVOJIMA: Božinov objasnio Bugarima zašto je nosio srpsku zastavu posle finala Kupa

Izborna Skupština FK Partizan biće održana 24. maja u 17 časova u svečanoj sali na SC ‘Teleoptik’.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter