1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KONKURENCIJA ZNATNO JAČA: Partizan dobio pojačanje u finišu sezone

Objavljeno: 14.05.16 u 09:43

Prekasno za ovu sezonu, ali u pravo vreme da se uigra sa novim šefom struke i saigračima za sledeću sezonu.

Gregor Balažic čestvovao je u prošlogodišnjem osvajanju šampionske titule Partizana, ali i jesenjem plasmanu u grupnu fazu Lige Evrope.

Ali se baš u tom takmičenju, u utakmici protiv Atletik Bilbaa u Španiji teže povredio u novembru prošle godine, od kada je na oporavku od povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena.

ZBOG SUSPENZIJE: Važno obaveštenje za navijače Partizana!

Operisan je u Rimu, gde je poslednjih dana obavljao kontrole, a rezultati su ‘javili’ da će Ivan Tomić dobiti pojačanje na treninzima u vidu slovenačkog reprezentativca.

Defanzivac može da počne da trenira ‘punom parom’, jer je povreda izlečena, ali je pitanje hoće li zapinjati sada, kada je Partizan ‘spasio’ sezonu osvojenim Kupom, a u prvenstvu trku za titulom odavno izgubio.

POZNATO I NA KOJIM POZICIJAMA: Partizan dovodi šest do osam pojačanja

U svakom slučaju, biće pojačanje u konkurenciji za sastav sledeće sezone koji će juriti povratak na šampionski presto, ali i nove uspehe u Evropi.

0
0

1 Komentara

  1. Ivice i Ivane (ako se uopšte vi išta pitate), nemojte da se opet igrate sa ugledom kluba i dovedite prava pojačanja a neke ikseve i ipsilone pa da pola sezone nagađamo kojim se oni sportom bave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter