1
Domaći fudbal

BOJIĆ OPERISAN U RIMU: Italijanski TV program ima baš zanimljiv sadržaj

Objavljeno: 12.05.16 u 22:22

Jedan od standardnih prvotimaca Čukaričkog Petar Bojić je imao u Rimu operaciju prednjih ukrštenih ligamenata.

Hirušku intervenciju na klinici „Villa Stuart“ obavio je profesor Paolo Mariani, u sportskoj medicini najbolji i izuzetno cenjeni stručnjak.

Na toj klinici operisali su se Toti, Tomasi, Vučinić, Božinov i još mnogi drugi poznati igrači.

– Osećam se dobro. Koliko su mi rekli operacija je prošla kako treba. Zovu me i pitaju šta radim i kako sam. Nemam šta mnogo da im kažem osim da ovaj italijanski tv programu ima kvalitetan sadržaj. Šalu na stranu, stvarno sam ok. Sa mnom je jedan od naših fizitrapeuta Srećko Mihailović i moja devojka. Znam šta me čeka u narednim mesecima i pokušaću da se opravim što pre. Spreman sam za svaku vrstu napora – poručio je Bojić.

Prvi deo rehabilitacije Bojić će imati u Rimu, a povratak u Beograd je predviđen za 27. maj.

Pre odlaska na operaciju Bojketu su u klubu poželeli sve najbolje i da se što pre vrati na teren, dok mu je vlasnik kluba Dragan Obradović u šaljivom tonu poručio da mu je ovo jedninstvena prilika da odvede devojku u Rim.

Podsetimo da je Bojića povredio igrač Partizana Nikola Milenković u utakmici 32. kola Superlige koja je odigrana u Humskoj 23. aprila.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter