0
Evropske lige

PROBLEM ZA IBRU: Kinezi ga ne žele u Milanu?!

Objavljeno: 11.05.16 u 12:32

Izuzetno začuđujuće vesti stižu povodom Ibrahimovićevog izbora novog kluba. Njegova želja je povratak u Milan, što nije u skladu sa željama grupe kojoj Berluskoni namerava da proda italijanskog giganta.

Iako dobrano u četvrtoj deceniji života, Zlatan Ibrahimović među najboljim je napadačima Evrope, pa je jedna od glavnih tema u fudbalskom svetu pitanje gde će nastaviti karijeru, pošto mu sa ekipim PSŽ ističe ugovor na kraju ove sezone.

BERLUSKONI ODLAZI IZ MILANA: Kinezi kupuju Milan?

Nije tajna da Šveđanin ima ponudu iz Kine, koju ne planira da prihvati jer želi da igra na vrhunskom nivou, kao i da bude bliže porodici. Takođe, i Mančester Junajted je zainteresovan, prepma pisanju „L’Ekipa“, ali Ibrahimović ne želi da igra za tim koji neće igrati Ligu šampiona. Njegova želja je da odluku o novom klubu donese pre početka Evropskog šampionata u Francuskoj, kako bi se maksimalno posvetio reprezentaciji. Ipak, u tome ga može sprečiti promena vlasništva u ekipi Milana.

Nije tajna da bi se Ibrahimović rado vratio u Milano, ali je, kako navodi „Korijere delo sport“, to pod velikim znakom pitanja. Investitori iz Kine koji žele da preuzmu Milan imaju drugačije ideje o transferima igrača, pa su svi pregovori, uključujući i transfer Matea Kovačića iz Reala, za sad stopirani.

Ostaje nam da sačekamo malo i da vidimo da li je u pitanju želja budućih vlasnika Milana da stvore neki novi tim od mladih igrača koji će biti konkurentan na duže staze, ili jednostavno želja da od Milana stvore marketinški klub čiji bi glavni zadatak bio širenje tržišta na Kinu.

SAMOUBISTVO FUDBALSKOG VELIKANA: Čemer, jad… Jednostavno, tužno i ružno (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter