3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS (PLEJ-OF): Vojvodina slavila na Brdu, Zvezda je po 27. put šampion Srbije

Objavljeno: 03.05.16 u 19:26

U derbiju 4. kola Superlige Srbije, Vojvodina je u Beogradu savladala Čukarički 2:1 (0:1).

Igrali su Čukarički i Vojvodina, a najveći pobednik je Crvena zvezda. Crveno-beli su sada zvanično šampioni Srbije, osvojivši 27. krunu. Velike zasluge za miran san u poslednja četiri kola Crvene zvezde ima četa Nenada Lalatovića koja je potpuno nadigrala „brđane“.

Vojvodina je stvorila prvu šansu na utakmici preko Melega, ali je Stevanović odlično intervenisao. Kazna za Novosađane je stigla u 22. minutu, golman gostiju Kordić je napravio kardinalnu grešku, a Jovanović je pogodio prazan gol. Do kraja prvog dela Vojvodina je imala još dve sjajne šanse, ali je Malbašić oba puta šutirao u Stevanovića.

(Izvor: YouTube/Sport Nation)

U drugom delu prvi je zapretio Čukarički, šutirao je kapiten Stojković, ali je Kordić bio sjajan. Vojvodina je u 67. minutu stigla do izjednačenja. Miletić je pokušao da centrira, izblokiran je, lopta mu se vratila, a onda je iz teške pozicije pogodio mrežu. To kao da je bila najava velikog preokreta. Igrao se 82. minut kada je Trujić pogodio za vođstvo Vojvodine 2:1. Tako je bivši napadač Partizana doneo Zvezdi novu 27. šampionsku titulu.

(Izvor: YouTube/PRO BALKAN SPORTS)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije

34. kolo

Rezultati:

Utorak, 3. maj

Plej of

Voždovac – Crvena zvezda 0:1 (0:0)
(Sikimić 57)

Čukarički – Vojvodina 1:1 (1:0)
(Jovanović 22 – Miletić 67, Trujić 82)

18.00 Borac – Radnički Niš
18.00 Radnik – Partizan

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

3 Komentara

  1. TITULA SE VRATILA KUCI! BRAVO ZVEZDO LJUBAVI!!! Ocekuje se zestoka borba zegrepcana za visoko 3 mesto do kraja sezone hahaha

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter