7
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

PROMENA: Ceo život voli Zvezdu, ali je danas postao crno-beli (FOTO)

Objavljeno: 02.05.16 u 00:37

Boje mu, izgleda, nisu problem.

Crnogorski centar i košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević poznat je kao veliki navijač Crvene zvezde, ali sada smo saznali i torinskog Juventusa.

Tako je sjajni centar u nedelju bio gost Juventusa na utakmici protiv Karpija koju je ‘Stara dama’ dobila sa 2:0 golovima Ernaneza i Zaze.

Tom prilikom, pošto je od Juventusa dobio pristup terenu, ali i klupskim prostorijama, Vučeviću se ispunila želja i upoznao se sa Polom Pogbom, Đanluiđijem Bufonom i još jednom legendom kluba Pavelom Nedvedom.

Nije mu smetalo što je crveno-bele boje zamenio crno-belim.

0
0

7 Komentara

  1. Pa, to je isto kao da je otisao u PAO. Juve je predvodnik svih velikih klubova crnobelih kolora. Sledeci put kad dodje u bgd stici ce saPekmenom medju srpske Seltikse…
    Ne pricam ja bez veze niti dd vas provociram, naprosto to je istina da crnobelo ne mozes mrzeti. To se samo voli. Dzoker navija za fk Vesticu ali, ide svaki ddn u crkvu i pali svecu Gencicki i pomoli se bogu u cast zahvalnosti i ljubavi prema TKPartizan. On je pre svega teniser, zar ne
    ? Ja licno njega cenim kao Partizanovo dete i partizaaovca,sto je potpuno ispravno. Ako si neko u konkretnom sportu onda je to potpuno jasno, da simpatisanje prema drugim klubovima u drugim sportovima je marketing velikih. U ostalom Nole kad dodje u Bgd, prvo sto uradi ode u TKP, u svoju kucu….A onda ako ima vremena iz zabave i ralaksa poseti poneki sportski dodjaj iz marketinskih razloga, da ga vide, slikaju, malo procakula. Nije to nesto usamljeno, mnogi imaju tu vrstu predstave,u ostalomm ne kaze se uzaludno cuvena „Partizan se voli, za druge se navija“!!!! Upravo primer Noletov govori o tom bozijem zakonu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Musavi, putnjicavi sekundarci, nit’ VERE, nit’ LJUBAVI, nit’ NADE ZA NJIHHHHH…PRODAJU VERU ZA „VECERU“ !!!! .!. XXAAXXAA .!. Izrentirani od strane gazde mutanta i kk Frankestajnaaaaaaaaaaaaaa

    0
    0
    Odgovori
  3. Nista cudno!
    Evo pod garanciju, velika vecina onih koja navlaci ruzne carsafe na sebe ispod koze su crno-beli! Ne radi se o Vucevicu samo, ima vas i znamenitijih, prica o Zvezdi radi cesceg prisustva na hotsportovima , a u sustini, svi smo mi crno-beli! Ne mozete svi na Jug , moracemo nesto da smislimo za one koji emigriraju ka svojim korenimahahaha!

    Jer, jer…. Partizan je to, breeee! Volis ga i kad se niko ne nada,jer ima jedna tajna veza…..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter