0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PITANJE OD MILION DOLARA: Šta se dešava sa Vijeirom? (VIDEO)

Objavljeno: 02.05.16 u 15:04

Navijače Crvene zvezde u poslednje vreme najviše muči jedno pitanje – šta se dešava sa sjajnim Portugalcem?

Crvena zvezda je na poslednjih pet mečeva zabeležila samo jednu pobedu, i to nad Radom u pretposlednjem kolu preliminarne faze prvenstva. Pre toga remizirali su sa Vojvodinom, potom sa Borcem, pa sa Partizanom u 151. večitom derbiju, da bi protiv Čukaričkog doživeli prvi poraz u sezoni, uz odloženi meč protiv Borca iz Čačka.

Veliko je pitanje da li bi večiti derbi i meč protiv Čukaričkog bili završeni tako, da je Božović imao na raspolaganju najboljeg strelca lige i jednog od najboljih igrača ove sezoen na Marakani, Huga Vijeiru.

Ipak, sudeći prema rečima Miodraga Božovića, Zvezdaši će sjajnog napadača verovatno još gledati ove sezone:

BOŽOVIĆ OPOMINJE: Pali smo psihološki, ko bude igrao mora da da maksimum

– Nisam siguran da će Vijeira početi. Videćemo danas u kakvom je stanju, rekao je Božović na konferenciji za medije pred meč protiv Voždovca, čime je nagovestio da će Portugalac verovatno biti u sastavu.

Crveno-belima su neophodne još dve pobede kako bi obezbedili šampionsku titulu, pod uslovom da ekipa Čukaričkog pobedi sve do kraja. Ukoliko pak Vojvodina savlada tim sa Banovog brda, Crvena zvezda bi već protiv Voždovca mogla da proslavi titulu.

(Youtube/Srpski fudbal)

ČAROLIJA JE JOŠ UVEK TU: Nova majstorija u cipelama Dragana Stojkovića Piksija (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter