7
Evropske lige

FOTO screenshot

BRUKA U ŠPANIJI: Evo zbog čega će Atletiko ostati bez titule! (VIDEO)

Objavljeno: 01.05.16 u 00:39

Nakon ovoga i ne čudi kranje negativan stav mnogih ljubitelja fudbala prema Barseloni.

Fudbaleri Barselone savladali su Betis rezultatom 2:0, i to nakon što su skoro sat vremena imali igrača više, nakon što je Vesterman dobio crveni karton u 35. minutu.

Ipak, pitanje je da li bi Barselona, koja je igrala veoma nervozno, uspela da „otvori“ ekipu Betisa, da nije došlo do komično-tragične greške odbrane Betisa.

Naime, golman Betisa Adan je izleteo da pokupi loptu, štoper Pecelja ga nije čuo, pokušao je atraktivno da otkloni opasnost, ali je uspeo samo da dovoljno zasmeta svom golmanu da promaši loptu.

PRIMERA: Barselona nekako protiv Betisa, biće čupavo do kraja (VIDEO)

Rakitiću je ostalo samo da je plasira u prazan gol, a ljubiteljima ekipa iz glavnog grada Španije da se pridruže kritikama prema sudijama koje sude Barseloni, i da navijaju za kiks „Blaugarane“ na jednom od naredna dva meča.

I zapitajte se, kakva bi reakcija bila u Srbiji da golman ekipe protiv Crvene zvezde ili Partizana na utakmici koja možda odlučuje o tituli ovako promaši loptu?

(Youtube/Footy-Goals.Com)

PRESMEŠNO ALI PRODUKTIVNO: Najluđi slobodan udarac ove sezone (VIDEO)

0
0

7 Komentara

  1. sraman komentar,atletiko jeste borbena ,fanaticna,kvalitetna ekipa,koja se junacki bori sa realom i barsom ali istovremeno su namazani svim bojama,igraju prljavo i sluze se svim i svacim,pa oni su ubacili drugu loptu u teren da bi sprecili kontru protivnika,i pricati o njima kako su ugrozeni i o nekom fer pleju ,zaista smesan komentar vaseg novinara

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne blamirajte se, niste ni gledali utakmicu. Loptu je promasio igrac a ne golman. Ljudi su se trudili i dali sve od sebe. Zadnjih 10godina, Barca nije pobedila Betis oba meca u Ligi. A to sto protiv Barce protivnici dobijaju toliko kartona i nije neka nauka, pa sve vreme se igra na njihovoj polovini i svi cekaju neku kontru i sl. Posle 50 obicnih haulova naravno da slede kartoni. Budite realni.

    0
    0
    Odgovori
  3. Bruka je vas naslov,kao i bunker Atletika protiv Valjekana,Malage,Bajerna,Bilbaa i mnogih drugih ekipa braneci visooko vodjstvo od 1:0

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter