0
Evropske lige

FOTO: Twitter, twitter.com/ESPNFC

ŠTA ĆEMO SADA, MATSE? Nekada je Humels ovako govorio o Bajernu…

Objavljeno: 29.04.16 u 12:46

Nemačku i evropsku javnost iznenadila je odluka Matsa Humelsa da pređe iz Borusije u Bajern, posebno kada se prisetimo njegovih izjava o minhenskom klubu.

Šta se to promeni u ljudskoj ćudi… Nikada nećemo saznati, ali svakako je zanimljivo prisetiti se nekih ranijih događaja i izjava koje su tada izazivale pažnju, a sada pod novim okolnostima još veću.

Mats Humels dete je Bajerna, čiju je omladinsku školu prošao, a pored 42 nastupa u drugom timu Bavaraca, imao je i jedan u prvom timu, dok je u periodu od 2007. do 2009. godine nosio dres minhenskog tima.

SRAMNO: UEFA menja Statut kako bi primila Kosovo u članstvo?!

Zatim je otišao na pozajmicu u Borusiju, a onda se i trajno preselio u Dortmund gde je postao ikona. Kao takva ličnost stajao je u odbranu svog tima kada su ekipu napuštali Mario Gece:

– Zaista ne razumem njegovu odluku, samo to sam rekao. Svi smo iznenađeni onim što je uradio. Jednostavno ne verujem da se radi o bilo kakvim sportskim razlozima. Slagao se jako dobro sa svima nama i zbog toga sam jako iznerviran!

I godinu dana kasnije Robert Levandovski:

– Ne zanima me da osvojim osam šampionata! Više volim da radim neke posebne, specijane stvari sa Dortmundom. Levi želim sreću, kao i Geceu, ali mene Bajern nikada neće imati. Novac nije sve u životu.

Šta reći sada posle njegove odluke da iz Borusije ode u Bajern…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter