14
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVE VESTI IZ FSS: Lalatović selektor?

Objavljeno: 28.04.16 u 10:02

Sve izvesnije promene u Fudbalskom savezu Srbije odnosno dolazak novih funkcionera dovešće i do promena na mestima selektora.

Pored Radovana Ćurčića koji je napustio seniorski tim uskoro bi moglo da se desi da i Tomislav Sivić ne bude više selektor mlade reprezentacije Srbije.

SPREMNA ZAMENA ZA ĆURČIĆA: Srbija bi uskoro mogla da dobije novog selektora

Kako prenosi Sportski žurnal kandidati za nejgovog nasledika, ukoliko do promene dođe, su trener Vojvodine Nenad Lalatović i šef stručnog štaba niškog Radničkog Milan Rastavac.

Mlada reprezentacija Srbije u kvalifikacionoj grupi 2 za plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj trenutno zauzima treće mesto sa 13 osvojenih bodova odnosno uz meč manje ima dva poena manje od Slovenije odnosno šest od Italije.

GOTOVO: Radovan Ćurčić više nije selektor Srbije, Milošević podneo ostavku!

0
0

14 Komentara

  1. Covek ima ogromne trenerske rezultate i ja sam za to da bude selektor?? Majko moja gde ide ovaj fudbal? Lalatovic?? Pa obesi te se svi u FSS jedan po jedan ili kolektivno. Vi ste bre dno…ja cu da kupim konopac i da vam dam! Nema trenera sa znanjem, rezultatima i iskustvom nego Lalatovic?? Strasno..

    0
    0
    Odgovori
  2. Miki….U slucaju da cigani postanu glavni u FSS, kao sto su bili 40 godina pre Toleta pa znamo koliko smo uspeha imali, hocemo li dobiti dezurnog huligana sa istetoviranim grbom Partizana koji ce tako po potrebi utrcavati na teren i postizati autogolove i oduzimati Srbiji bodove, ili su takve pojave vezane samo za zvezdu ?

    0
    0
    Odgovori
  3. Da zanemarimo klupske pripadnosti,iako sam zvezdaš,ovo bi bio potez ravan samoubistvu.Lalatović jeste dobar trener ali je još isuviše zelen da vodi reprezentaciju,kao i svi ostali mlađi od 50 godina života.On je tek na početku klupske karijere a reprezentacija bi trebalo trenerima da dođe kao vrhunac karijere i kad imaju određenog iskustva i uspeha sa klubovima.Muslin je više nego dobro rešenje i normalno je da će čovek da traži da mu se niko ne meša u rad,kao što su Tole i kompanija radili ostalim selektorima i možemo videti dokle je dogurala reprezentacija.

    0
    0
    Odgovori
    • Izvinjavam se,pisao sam komentar na osnovu naslova i nisam znao da je Lalatović kandidat za selektora mlade reprezentacije,mislio sam da figurira za najbolju selekciju.

      0
      0
      Odgovori
  4. Lalatovic ?!?! Pa n je najnekulturnija osobo u nasem fudbalu. Zar iko normalan moze i da razmislja posle njegovih ispada u Krusevcu, Nisu, Ivanjici,protiv Vozdovca…ali s’obzirom da savez vode ljudi iz cz njima je ovo blisko tako da jedino jod da u strucni stab udju Bogdanov, Misic i naravno lice sa poternice. UEFA reaguj i zabrani fudbal u srbiji dok se gamad ne pocisti

    0
    0
    Odgovori
    • Pa eto videsmo koliko uspeha je fss imao dok ste ga vi vodili!Glodari sve upropastili tako da treba da budemo srecni i ako Lalatovic pristane!Nece nas bre niko,nisu nama pare problem!

      0
      0
      Odgovori
    • Vi gLodari ne mozete a da ne pominjete Zvezdu?! Iako navijam za Zvezdu slazem se da je Lalatovic najnekulturniji ali ni Tomic ti ne zaostaje puno…. Poenta je da Lalatovic svojim ponasanjem i trenerskim (ne)znanjem ne bi trebalo da bude selektor… Ali eto ni vas crno beli Stolica, niti Nikolic (Tomin sin) ne zasluzuju takodje da vode reprez. mladje selekcije…. Fudbalski savez je postala javna kuca! Jos samo cekam da Piskavca promovisu za selektora A tima i da ugasimo fudbal na 10 godina…

      0
      0
      Odgovori
  5. Kakav crni Muslin, to sto on trazi da bude „nezavistan“ u prevodu znaci da trguje mestom u reprezentaciji! Taj voli lovu vise nego sebe, zivi bili pa videli kako ce da se trguje pozivima u repku! Sad kad krene da „isprobava potencijalne kandidate“, mlade talente i slicne price…

    0
    0
    Odgovori
  6. Kokeza mora da slusa Laletovog Tasta, zna se ko daje pare, a samim tim i usi zavrce…pa, naravno Grobari !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter