0
Domaći fudbal

ZVEZDA NAJAVLJUJE ŽALBU: Kazna je apsolutno neprimerena!

Objavljeno: 27.04.16 u 17:15

Uprava Crvene zvezde najavila je žalbu na odluku Disciplinske komisije kojom je klub sa Marakane kažnjen tri meča bez prisustva navijača.

Saopštenje sa sajta Crvene zvezde prenosimo u celosti:

KRAJ TOLETOVE VLADAVINE: Poznat datum održavanja izbora u FSS

„Jedinstven stav Upravnog odbora je da je odluka Disciplinske komisije apsolutno neprimerena, sa čime se već složila celokupna Zvezdaška i fudbalska javnost.

Ovim je Fudbalski savez Srbije pokazao da ne želi dobro Crvenoj zvezdi jer ju je ovom odlukom sprečio da proslavi zasluženu titulu sa svojim navijačima.

Upravni odbor je konstatovao da je FK Crvena zvezda preduzeo sve neophodne radnje da se utakmica odigra na visokom bezbednosnom nivou.

SLS: Derbi na startu 3. kola plej-ofa, Zvezda za titulu bez navijača

Nažalost, i pored svega preduzetog bili smo svedoci nedopustivim događajima koje osuđujemo. Već dugi niz godina poznata je problematika bezbednosti na stadionima koja do sada nije advektno rešena.

Upravni odbor je doneo odluku da će se klub u predviđenom roku žaliti čim dobije zvaničnu odluku o ovoj apsolutno neprimerenoj kazni.“

Podsećamo, Odbor za hitna pitanja je danas u toku dana predložio disciplinskom inspektoru razmatranje pokretanja postupka eventualnog ublažavanja kazne izrečene Zvezdi.

PREOKRET: Nije sve gotovo, Zvezda ipak pred publikom slavi titulu?

Crveno-beli bi pobedom nad ekipom Čukaričkog obezbedili 27. titulu šampiona države.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter