5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOŽINOV U NEVERICI: Ne mogu ovo da prihvatim

Objavljeno: 27.04.16 u 14:29

Tokom razgovora sa novinarima pri potpisivanju ugovora o nastavku saradnje između Partizana i kompanije „Cepter“, fudbaler Partizana Valeri Božinov rekao je novinarima da ima velikih problema da prihvati trenutnu situaciju.

Partizan se, pet kola pred kraj prvenstva, nalazi na trećem mestu na tabeli sa pet bodova manjka u odnosu na drugoplasiranu Čukarički, i predstoji mu žestoka bora za drugu poziciju. Takav razvoj situacije ne dopada se bugarskom internacionalcu u redovima Partizana, Valeriju Božinovu:

– Čitam kako novinari pišu da nam je plasman u Evropu „u magli“… Ne mogu da verujem! I to ne mogu da zamislim, da ostanemo bez Evrope… Kao neko ko se bori za Partizan, ne mogu to da dopustim, rekao je Božinov, a onda rekao da nije sve izgubljeno:

MOŽE TREĆA LIGA: Mihajlović neće u Čukarički, ali ima jedan klub…

– Znam da smo ispali iz borbe za Ligu šampiona, ali imamo šansu za Ligu Evrope. Kup moramo osvojiti, moramo da budemo drugi na tabeli. Čukarički jeste ispred nas, ali nije gotovo. Imamo ta dva cilja, rekao je Božinov, aludirajući na finale kupa i borbu za drugu poziciju.

– Svesni smo da je borba za drugo mesto poraz za nas, Partizan mora biti prvi, drugo ne dolazi u obzir! Zato moramo osvojiti Kup. A iskreno, ne znam kako… Tačnije, znam, moramo igrati dobro i dati više golova. Igraćemo tako protiv Javora, najavio je Božinov neki novi Partizan.

PREOŠTRA ILI PREBLAGA KAZNA? Defanzivac Partizana sankcionisan za brutalan start (VIDEO)

0
0

5 Komentara

  1. Otisli su babovic i ninkovic js ilic i bozinov pa da nam svane ako dovedu desetku i visprenog napadaca bice i boljitak ekipe uprava mora da nadomesti pantica i zivkovica tako sto bi trebala da dovede jednog mlado igraca koji bi uz mihajlovica vodio napad …razocarali su me omladinci i kadeti koji su obe utakmice izgubili i treneri koji ih vode biju se u grudi da smo ajaks tu su bili birmancevic kukolj bosnjak jovanovic cucin i dr.i sta kad treba da izginu njih nige eto to im je karakter kako ce u prvi tim u evropu vaznu utakmicu nigde nas nema onda mora da kupu jemo strance.

    0
    0
    Odgovori
  2. E pa ISTINO,da te upitam nešto?!
    Da li ti to tvrdiš da je cijeli fudbal u Srbiji namješten?
    Ako je tako,ZAŠTO PRATIŠ DESAVANjA?
    E na tvoj komentar ću kazati sledeće :
    ispari gluposti i to u vidu smrada!

    0
    0
    Odgovori
  3. Hteo,ne hteo,moraces da prihvatis jer su ekipe ispred vas daleko kvalitetnije a vi ce te se boriti sa Vosom i Nislijama za to 3.mesto jer ste svi tu negde po kvalitetu.Tole i sudije su vam vec sredili kup,jos dok ste bili na zimskom odmoru i za njega ne treba da se sekiras.Izbacili su Vosu i Borac,da ne bi bilo neizvesnosti ako vam oni dodju u finale a protiv Radnickog je posao zavrsio Mazic.

    0
    0
    Odgovori
    • istina je kad ti u derbiju ne sviraju penal i poniste cist gol zbog nepostojeceg ofsajda! a taj mazic sto ce nama da zavrsi kup, zavrsio je vama 2 penala u derbiju

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter