Navijači kluba iz Humske moraće još malo da sačekaju na promenu uprave. Radna grupa rezultate kluba stavlja ispred izbora.

Radna grupa, na čelu sa Nenadom Bjekovićem, izdala je saopštenje u kom navodi da Skupština kluba zakazana za 27. april neće biti održana u tom terminu.


Kao razlog, Radna grupa je navela finale kupa koje će 11. maja biti odigrani u Gornjem Milanovcu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

POVRATAK OTPISANOG: Vraća se Dragan Đurić!

„Obaveštavamo javnost da su članovi Skupštine fudbalskog kluba Partizan koji su ranije zakazali vanrednu i izbornu skupštinu (ukupno njih 35), oformili Radnu grupu koju sačinjavaju dole potpisani, sa zadatkom da ista pripremi i organizuje vanrednu i izbornu Skupštinu fudbalskog kluba Partizan.

Takođe, obaveštavamo javnost da je naša, napred navedena Radna grupa, pozvala neformalne čelnike u fudbalskom klubu Partizan da se sastanu radi zajedničke uspešne organizacije predstojeće vanredne i izborne Skupštine.

Istovremeno, ovim putem obaveštavamo članove Skupštine fudbalskog kluba Partizan, Partizanovu crno-belu familiju, kao i celokupnu sportsku javnost, da se vanredna i izborna Skupština fudbalskog kluba Partizan, koja je zakazana za 27. april, neće održati.

Time želimo da doprinesemo očuvanju mira u fudbalskom klubu Partizan i da ni na koji način ne remetimo takmičarski ciklus, sa posebnim naglaskom na predstojeće finale Kupa Srbije 11. maja 2016. godine, a koje je od izuzetne važnosti za fudbalski klub Partizan”.

NEMA TIH PARA: Partizan ni po koju cenu ne želi da ostane bez bisera

Članovi Radne grupe: Nenad Bjeković, Duško Jovanović, Dragoljub Vukadinović, Zoran Pašalić, Nenad Vučković, Dragan Veljić, Savo Milošević, Andrija Jokić, Ostoja Mijailović, Momčilo Vukotić, Vladica Kovačević, Mustafa Hasanagić, Zvonko Varga, Mitar Nikolić i Mile Jovičić.