0
Evropske lige

FOTO: Twitter, twitter.com/ESPNFC

PROMENADA U DORTMUNDU: Humels odlazi, Gece se vraća

Objavljeno: 26.04.16 u 10:29

Predsednik Borusije iz Dortmunda Hans Joakim Vacke priznao je da postoji mogućnost da Mats Humels pojača minhenski Bajern, ali i da se Mario Gece vrati u matični klub.

Humelsu ugovor ističe 2017. godine i insistira na povratku u Minhen, gde je prošao omladinsku školu, pa „milioneri“ moraju da ga puste jer im je leto poslednja prilika da zarade na transferu.

– Zabraniti odlazak Humelsu ne bi bio ispravan potez. Moramo da prihvatimo činjenicu da osam godina igra za Borusiju, uskoro će napuniti 28. rođendan i sasvim je normalno da razmišlja o drugim opcijama. Nismo u mogućnosti da ponudimo mnogo novca, rekao je Vacke, a prenosi Bild.

NOVE VESTI IZ RIMA: Toti potpisuje novi ugovor sa Romom

U drugom smeru mogao bi da krene Gece, ukoliko navijači Borusije odobre transfer nakon što je njegov prelazak u Bajern 2013. godine izazvao mnogo bure.

– Ukoliko bude dostupan, jasno je da ćemo pričati sa njim. Vrata Borusije su mu otvorena. Razgovaraćemo i sa navijačima i objasniti kako je otišao u Bajern, ali ne mislim da mu neće dati drugu šansu, zaključio je Vacke.

RAJKOVIĆ PATOSIRAO TRENERA: Haos u Izraelu (VIDEO)

Fudbaleri Borusije nalaze se na drugom mestu na tabeli Bundeslige, sa sedam bodova zaostatka za Bajernom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter