18
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DRAKONSKA KAZNA: Obistinili se najveći strahovi Zvezdaša

Objavljeno: 26.04.16 u 17:44

Crveno-beli dobili kaznu koje su se najviše pribojavali. Pored tri meča bez navijača, Zvezda mora da plati 800.000 dinara zbog večitog derbija, kao i 200.000 dinara zbog upotrebe pirotehničkih sredstava protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Zbog slabe organizacije 151. večitog derbija, Disciplinska komisija FSS kaznila je Crvenu zvezdu sa tri utakmice bez prisustva publike, kao i kaznom od milion dinara, od čega je 800.000 zbog nereda na meču sa Partizanom, a 200.000 zbog velike količine pirotehničkih sredstava protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Crveno-beli su kažnjeni zbog upotrebe pirotehničkih sredstava, tuče njenih navijača sa Žandarmerijom i navijačima Partizana, kao i uvredljivog skandiranja.

HRVATI PONOVO ‘VEŠAJU’ SRBE: Zvezdaš golom izazvao skandalozne povike sa tribina (VIDEO)

Takođe, i FK Partizan kažnjen je iz istog razloga sa 500.000 dinara, kao i dva meča zabrane bez organizovane podrške svojih navijača na gostujućem terenu. To znači da će crno-beli biti lišeni podrške svojih navijača na mečevima u Surdulici protiv Radnika i u Nišu, protiv Radničkog.

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Otkazana vanredna Skupština FK Partizan

0
0

18 Komentara

  1. Partizan kad organizuje ne desava se ovo kao kod vas, a vama u ovom i jos jednom derbiju kad je Covic bbio n severu potukli se sa policijom ti na severu i sad ispali grobari krivi… a to sto se tice sta je bilo uvredljivo ako niste culi ili se pravite ludi, pa mislite da ih je Tole kaznio jer su njemu nesto govorili, nije…govorili su cigani Vucicu pederu…zato verovatno i reagovala policija 😀

    0
    0
    Odgovori
  2. Apsolutno podržavam ovakve kazne,iako sam zvezdaš.Žao mi je što neće moći titula da se proslavi pred punim stadionom ali jedino velikim kaznama može se stati na put huliganima.Naredni put će biti mnogo veće obezbeđenje pa neće doći do sličnog scenarija.Doduše i ovog puta su najveći krivci bili navijači partizana,koji su uletali među porodične ljude na istoku i maltretirali ih ali da je bilo bolje obezbeđenje,do toga ne bi došlo a domaćin je odgovoran što to nije bolje odrađeno.Ima idiota sa obe strane tribina,koje fudbal ne zanima,već isključivo da prave nerede i da nekom naude.Sramota je nekoga i povrediti a ne daj bože lišiti života zbog fudbalske utakmice.

    0
    0
    Odgovori
  3. I prosle godine ovi sa istoka „zabranjeni“, „odobreni“,“zaljubljeni“, „obrezani“ ili vec kako se zovu zapocnu tucu tako sto biju ljude sa decom…. Onda kerovi udju na Sever, i normalno je da gledamo haos…. Osudjujem huliganizam, ali smatram da su navijaci gostujuceg manjeg kluba makar podjednako krivi…a i njihova murija!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo je skandal! Tri meca bez publike i 10 000eur za pokusaj linca gostujuceg rukovodstva i napad na zandarmeriju po 100-ti put. Samo u banana drzavi. Zar treba neko da pogine da bi kazna bila adekvatna

    0
    0
    Odgovori
    • Tisina sup*k Meraklija! Ista ta zandarmerija je sa Partizanovim navijacima tukla ljude na istoku,nakon sto su Zvezdini navijaci sa Severa pobesneli zbog toga upadala je ista ta placena zandarmerija i na Sever,a pokusali su i na zapad da udju ali su ih ljudi sprecili u tome…Isti scenario se vrti na Marakani vec nekoliko godina na derbiju,raspala vam se tribina smrde grobarske pa bi malo da sirite nemire i na ostalim tribinama,obice vam se to o glavu samo polako,drzava cela zna da su vam vodje Daciceva murija…Doci ce uskoro vreme kada opet necete smeti da pridjete Severu. Nasa snaga svima problem najveci!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter