7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADUJE SE DOLASKU U BEOGRAD: Letos bio na pragu Partizana, sada stiže na Marakanu

Objavljeno: 25.04.16 u 11:41

Od kako se otisnuo u inostranstvo, bio je blizu povratka u prestonicu kao igrač Partizana, ali će ipak u Beogradu zaigrati u crveno-belom dresu.

Deseti dan maja biće poseban za sve navijače crveno-belih. Tada će se na najvećem srpskom stadionu odigrati utakmice između Crvene zvezde i Olimpijakosa i biće to prijateljski susret na kom će dva tima proslaviti titule šampiona Srbije i Grčke.

Osim domaćih igrača, na terenu će biti i dvojica Srba iz redova Olimpijakosa, a to su Luka Milivojević i Saša Zdjelar. Drugopomenuti je prethodnog leta bio spominjan kao pojačanje Partizana, ali je transfer u poslednjem trenutku propao, a pričalo se čak i da su navijači crveno-belih iz Pireja umešali prste…

Bilo kako bilo, sada stiže u Beograd kao standardni igrač Olimpijakosa i zaigraće na stadionu ‘Rajko Mitić’ u crveno-belom dresu.

– Baš se radujem što ću ponovo zaigrati na „Marakani“, verujem da će biti pun stadion i jedna lepa utakmica za dušu navijača oba kluba. Za nas bi to bio savršen kraj sezone, jer smo titulu već osvojili, a s obzirom na prednost od 3:0 protiv PAOK, očekujem da u Beograd dođemo posle finala Kupa Grčke 7. maja i sa duplom krunom – izjavio je Zdjelar za ‘Novosti’.

Ističe da je odluka da ostane u Pireju bila pun pogodak.

– U oštroj konkurenciji petorice A reprezentativaca dobio sam šansu od zime i iskoristio je. Odigrao sam gotovo sve utakmice, nisam igrao samo mesec dana koliko sam bio povređen i zaista sam ponosan na drugi deo sezone. Igrao sam i u Evropi, u klubu su zadovoljni, a i meni je puno srce – poručuje Saša.

Oduševljen je veličinom kluba i statusom u timu pomoću kod stiče puno iskustva, a koje će pokušati da prenese i na nacionalni tim. Za sada je u mladoj selekciji.

– Nismo najbolje odigrali prvi deo kvalifikacija ali nismo ni odustali od Evropskog prvenstva. Računica je jasna: moramo sve da pobedimo do kraja, posebno Italiju u gostima. Mislim da naša ekipa ima i pobednički mentalitet, što smo dokazali na Novom Zelandu i kvalitet za tako nešto – optimista je Zdjelar.

0
0

7 Komentara

  1. Hajde tisina, zvezdina skola fudbala ni blizu Partizanu, nece valjda Zdjelar osuditi sebe na propast,pa da mu neki Kairat ocita lekciju ili Borac, bolje bi mu bilo zaigrati bilo gde nego u klubu koji ce opet leti leti leti Zvezda, iz evrope, bum tras od nekog kluba poput pomenutih, pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Paradoks je kada navijac manjeg Beogradskog kluba prica o Evropi… Zvezda je bas tu Evropu osvajala, i kad se izgovara njeno ime stoji se mirno! A vas maleni klub je ponizavan od konobara iz Samroka, Petah tikve (sa 5 komada na lavoru), Rapid – 5 komada….sve fudbalske velesile! Zato, sakrij se sine, ne sramoti se….

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter