1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS, PLEJ-OF: Borba za drugo mesto u Humskoj (19.00)

Objavljeno: 23.04.16 u 09:23

Posle prvog kola plej-ofa Superlige Srbije Čukarički je stekao dva boda prednosti u odnosu na Partizan u borbi za drugo mesto na tabeli, a upravo tim sa Banovog brda danas gostuje u Humskoj.

Ekipa Milana Lešnjaka zna kako se pobeđuje na stadionu Partizana pošto je u prvom delu sezone trijumfovala sa 1:0, ali su crno-beli uzvratili istom merom kada su gostovali „brđanima“ odnosno pobedili su sa 2:1.

Zbog suspenzije u timu Ivana Tomića neće biti kapitena Saše Ilića odnosno umesto njega priliku će verovatno ponovo dobiti Valeri Božinov, dok će povređenog Goguu ponovo zameniti supertalentovani Milenković koji će zajedno sa Jovanovićem igrati na poziciji centarhalfa.

ZA PRIMER DRUGIMA: Fudbaleri Partizana u potpuno novoj ulozi (VIDEO)

Sa Brda poručuju da su trenutno u boljoj formi u odnosu na utakmicu odigranu na njihovom stadionu kada ih je Partizan savladao i nadaju se da bi mogli ako ne da povećaju onda makar da sačuvaju dva boda viška u odnosu na crno-bele.

Serija pobeda Partizana prekinuta je prošle subote u 151. večitom derbiju, a nova (makar se oni tako nadaju) otvorena je u sredu u Subotici trijumfom protiv Spartaka u polufinalu Kupa Srbije.

NI BEOGRAD, NI JAGODINA: Određeno mesto odigravanja finala Kupa Srbije

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Partizan – Čukarički (19.00)

Stadion: Partizana
Sudija: Nenad Đokić

Partizan: Šaranov, Bandalovski, Milenković, M. Jovanović, Bogosavac, Brašanac, Everton, Kosović, A. Stevanović, Božinov, Mihajlović

Čukarički: Stevanović, Stojković, Ostojić, Đurić, Živković, Srnić, B. Janković, Bojić, Matić, Jovanović, Pavlović
[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter