6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA POVLAČENJA: Karadžić ostaje na čelu FSS

Objavljeno: 22.04.16 u 09:24

Iako su postojale brojne najave da bi mogao da napusti mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić je odlučio da se ponovo kandiduje za ovu funkciju.

– Sledeće nedelje, preciznije 27. aprila, biće održana sednica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, kad će Karadžić saopštiti da želi još jedan mandat. On će biti predložen kao kandidat Fudbalskog saveza Vojvodine, a osim njih dobiće podršku i Fudbalskog saveza Zapadne Srbije, rekao je za Kurir neimenovani izvor.

Ukoliko Karadžić dobije novi mandat, a teško da će ga bilo ko ugroziti, svi nejgovi saradnici će zadržati svoje funkcije.

SLAVOLJUB MUSLIN: Želja je obostrana, ali…

– Pre tri dana održan je sastanak na kojem su prisustvovali Žarko Stevanović, Rade Popović i Branko Stojaković, kao predstavnici FS Zapadne Srbije, a poznata je Karadžićeva bliskost s njim. Oni će podržati Toleta, koji će tako imati ogroman vetar u leđa pred izbor novog predsednika koji je zakazan za 15. maj. Zasad se ne zna šta će biti s ostalim funkcionerima FSS, ali je sva prilika da će svi oni ostati na svojim mestima, zaključuje izvor.

Podsećamo da je fudbalska reprezentacija Srbije propustila poslednja tri velika takmičenja, a kao svoje adute Karadžić i njegovi saradanici ističu dobre rezultate mlađih kategorija, kao i izgradnju centra u Staroj Pazovi.

FS SRBIJE: ‘Rajko Mitić’ zaključan do daljnjeg, bez Delija proslava titule?

0
0

6 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter