8
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SAŠA ILIĆ LJUTITO: Everton mora da bude svestan šta je uradio

Objavljeno: 18.04.16 u 12:34

Kapiten Partizana Saša Ilić nije blagonaklono gledao na to što je njegov saigrač Everton Luiz gol u derbiju proslavio ispod severne tribine stadiona Rajko Mitić.

– Za mene je Evertonovo slavlje neprihvatljivo. Južnoamerikanac je, takav mu je temperament, ali takvo slavlje mu uopšte nije trebalo u životu. Dao si gol, idi slavi sa svojim navijačima. Tako nešto ne sme da se ponavlja. Trebalo bi smiriti tenzije, a ne potpaljivati. Everton mora da bude svestan da može da ima problem zbog toga. Daj bože da neće imati nikakvu neprijatnost, nadam se da će sve biti u redu, rekao je Ilić u izjavi za Informer.

KO GOVORI ISTINU? Portugalci u klin, Partizan u ploču; Gde je nestalo milion i po evra?

Međutim, iskusni fudbaler je imao šta da poruči i Zvezdinim strancima Hugo Vijeiri i Luisu Ibanjezu.

– Ispade da su stranci veći partizanovci i zvezdaši od nas koji smo tu odrasli. Pre svega mislim na Vijeiru, Ibanjeza i Evertona. Oni su tri-četiri meseca u klubu i čisto sumnjam da je Everton veći „grobar“ od mene ili da su Ibanjez i Vijeira veće „delije“ od Lukovića, Gruje, Ristića, koji su tu odrasli, objasnio je kapiten crno-belih.

DIREKTORSKI: Ivica Iliev oštro kritikovao Sedrika Goguu!

Večiti derbi, 151. po redu, koji je odigran u subotu na stadionu Rajko Mitić završen je rezultatom 1:1 čime je Zvezda udaljena teoretski još najmanje dva koraka do nove titule prvaka Srbije.

0
0

8 Komentara

  1. zasto bi se everton izvinjavao bilo kome, pa zasto se terzic ne izvini ilijevu zbog napada onih olosa iz vip loze, mislim koliko je evertonovo ponasanje stvar kucnog vaspitanja ili ne toliko i zvezda koja se lozi da je veliki klub pusta klosare i djilkose u lozu a ne normalne ljude

    0
    0
    Odgovori
  2. ovaj je u pravu , ali cinjenica je i to da su moreiru oterali iz tog istog partizana zbog ,,legende,, i da partizan od odlaska moreire i dolaska legende nemoze da pobedi zvezdu a do tada je to bilo redovno i kao moreira je pusten jer je mnogo skup ali su te iste pare dali ilicu i to je ok ,dobili su setaca po terenu koji ima radijus kretanja ko u buretu , uvukao se navijacima i on ispade legenda vecai od moce , mancea , mirkovica, usketa, milutinovica , mijatovica , i cinjenica je da ne voli strance jer su uglavnom bolji od nasih igraca i vise se kidaju od njega

    0
    0
    Odgovori
  3. Saša Ilić došao da nam drži pridike ,bio je jedan od najgrubljih aktera ovog derbija , morao je zbog svoje grube igre dobiti crveni još u prvom poluvremenu ,stvarno mu je ovaj nesretnik debelo progledao kroz prste…

    0
    0
    Odgovori
  4. Sta prica ovaj?
    Kao prvo, Vijeira je reagovao na Evertonovo provociranje, tako da to nema veze sa tim da li je on veci zvezdas od domacih ili ne.
    Ibanjez je reagovao na tvoju dripacku prozivku a ti prvi bi trebalo da vodis racuna o takvim stvarima jer si mator kao biblija, tzv. legendo!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter