14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NIMALO NAIVNO: Sukob Saše Ilića i Luisa Ibanjeza (VIDEO)

Objavljeno: 17.04.16 u 10:00

Luis Ibanjez i Saša Ilić našli su se „u klinču“ nakon 151. večitog derbija.

Treći ovosezonski prvenstveni okršaj večitih rivala obeležila su dva lepa gola, bespotrebno provociranje navijača Crvene zvezde od strane Evertona nakon izjednačujućeg gola, velika greška Damira Kahrimana koja je istom kumovala, ali i ogromna količina nervoze na terenu.

To se najbolje osetilo na Luisu Ibanjezu i Saši Iliću, koji su ušli u sukob po završetku meča.

TUŽNO: Ovako su stranci videli 151. večiti derbi (VIDEO) (FOTO)

Srećom, saigrači su razdvojili ratoborni dvojac pre nego što je došlo do sukoba većih razmera.

IZ PARTIZANA OSULI PALJBU: Kod nas se ovakav skandal ne bi dogodio!

0
0

14 Komentara

  1. i sta ovaj ibanjez je u redu , reagovao je covek temperamentno isto kao igrac sambe ispod severne padavicarske tribine ili vieira koji je skakao sa klupe da se obracuna sa igracem sambe , to je takav temperament , samo mi je cudno sto ste protiv postupka mladog igraca sambe kada dobro znamo da vi cergari volite igru , veselje , muziku , bas cudno

    0
    0
    Odgovori
  2. Мали има м…, свака му част, а Сале се мало залетио, боље да је оном свом одржао предавање, али на крају све ок, битно је да је стало на овоме!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sale legenda koja hoda. Sami komentari cigana pokazuju koliko ih ovaj covek boli. A izjava Ibanjeza posle utakmice, kaze covek da ga nisu zadrzali saigraci nokautirao bi Evertona, hahahahahaha. Prvo da mu neko dohvati stolicu da moze da dohvati da ga udari, hahahahaa.

    0
    0
    Odgovori
    • Sale je zaista legenda koja hoda! Više je ostavio bakšiša konobarima po beogradskim kafanama nego traga u i jednom klubu u kom je igrao sem partizana.

      0
      0
      Odgovori
    • Kakva je on legenda vise pijan nego trezan, samo u partizanu mogao da igra. Zato stoga sudije stite juce crveni ko vrata.

      0
      0
      Odgovori
  4. Iako sam delija, Ibanjez mora da ima postovanje prema Sasi Ilicu, kao sto grobari imaju postovanje prema Nenadu Milijasu!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Alkoholicar iz Humske misli da moze da se talasa…. Proslo je njegovo vreme, nek se tera u penziju i pusti decu da igraju! Bulju je prodao za fotelju kad je prozivao malog Zivkovica i sad je obezbedjen…. Smeće od coveka!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter