0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALAT IMA RECEPT ZA ‘REAL SA NIŠAVE’: Ove sezone bez poraza od Nišlija

Objavljeno: 16.04.16 u 13:40

U samo 10 dana, fudbaleri Radničkog ponovo će igrati sa ekipom Vojvodine, koja ih je ubedljivo pobedila na niškom Čairu u 29. kolu Superlige. Trener ’stare dame’ iz Novog Sada Nenad Lalatović ima recept za Nišlije. Kao trener Borca, on je ove sezone dva puta slavio protiv Radničkog. Prvi meč u Čačku ’zebre’ su pobedile rezultatom 2:1, a isti epilog bio je i u šesnaestom kolu na Čairu, tada su gosti iz Čačka slavili sa 1:0.

ZVEZDA TV: Lučo izvodi slobodnjake, a Božović u živom zidu, o derbiju na četiri strana jezika (VIDEO)

Lalatović je u međuvremenu seo na klupu Vojvodine, On je u meču koji je odigran u 29. kolu Superlige, uz dosta uzbuđenja, ponovo pobedio Radnički. Domaći tim je tada poražen sa 3:0, što je jedan od najubedljivijih poraza Nišlija u poslednjih nekoliko sezona kod kuće. Trener ’lala’ očekuje sličan epilog i danas.

– Oni ove sezone igraju mnogo bolje na strani nego kod kuće, zato što tada do izražaja dolazi njihova polukontra i kontra, a jako su dobri i prilikom prekida… Zonski se odlično brane, tako da znamo šta nas očekuje, ali mislim da, kako vreme odmiče, mi delujemo sve bolje i bolje i verujem da ćemo to pokazati i sutra, rekao je Lalatović.

KONTROVERZNI 16. APRIL: Zvezdini fudbaleri su se svađali sa sudijom, a ‘jug’ je goreo (VIDEO)

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter