0
Evrokupovi

LIGA EVROPE: Bez španskog duela u polufinalu

Objavljeno: 15.04.16 u 12:45

Nakon što je prvo obavljen žreb za polufinale Lige šampiona u sedištu UEFA sat vremena kasnije određeni su i parovi polufinala Lige Evrope.

Nakon četvrtfinalnih duela postalo je poznato da će se za trofej boriti aktuelni osvajač Sevilja, zatim još dva kluba koja su dolazila do ovog trofeja – Liverpul i Šahtjor, dok je jedini tim koji još uvek nema evropski pehar Viljareal (tri puta polufinalista).

ŠOU JIRGENA KLOPA: Kako je Nemac odbrusio novinaru? (VIDEO)

Kuglice sa imenima polufinalista izvlačio je bivši švajcarski reprezentativac Aleksandar Fraj koji je odredio da se međusobno sastanu Šahtjor i Sevilja odnosno Viljareal i Liverpul.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Liga Evrope, polufinale

Šahtjor – Sevilja
Viljareal – Liverpul

Utakmice su na programu 28. aprila i 5. maja
[/stextbox]

OTMICA: Ricoli je ucenjen da ne sudi penal za Barselonu, Tores umešao prste (VIDEO)

Finalni meč je na programu 18. maja i biće odigran na stadion u Sent Jakob u Bazelu, a podsećamo da će osvajač Lige Evrope naredne sezone igrati u Ligi šampiona bez obzira na plasman u nacionalnom šampionatu. nominalni domaćin u finalu će biti Liverpul ili Viljareal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter