8
Domaći fudbal

ZVEZDINO DETE U HUMSKOJ: Partizan pronašao prvo pojačanje za leto!

Objavljeno: 12.04.16 u 09:39

Još jedan bivši fudbaler Crvene zvezde postaće u junu novi igrač Partizana.

Poslednjih godina sve je češća situacija da nekadašnji zvezdaš pređe u Partizan i obrnuto, a još jednom je Zvezdino dete ‘pokupio’ Partizan i to zaobilaznim putem. Crno-beli su u Radničkom iz Niša pronašli prvo pojačanje za leto.

U pitanju je Petar Đuričković, izdanak fudbalske škole Crvene zvezde, koji će u Humsku stići kao slobodan igrač iz Radničkog, piše ‘Sport’. Već je potpisan predugovor, a u klub će stići u junu, po završetku sezone.

‘OPOZICIJA’ IZGUBILA BITKU: Izbori u Partizanu odloženi

Đuričković igra na poziciji veznog igrača, a prethodnih nekoliko sezona, od kada je ‘odbačen’ sa stadiona ‘Rajko Mitić’, bio je na pozajmicama. Poslednje dve godine ‘skrasio’ se na ‘Čairu’. Ove sezone je na 26 utakmica postigao tri gola i ostvario četiri asistencije u Superligi.

Đuričković je prošao omladinsku školu Zvezde, ali nikada nije dobio priliku da se dokaže u crveno-belom dresu. Išao je od pozajmice do pozajmice, a poslednje dve sezone je proveo u niškom Radničkom, gde je sazreo kao igrač i zapao za oko skautima Partizana.

JOŠ SE NE ZNA: MUP pomera početak ‘večitog derbija’?

Ove sezone na 26 odigranih utakmica Petar Đuričković je upisao tri gola i četiri asistencije za Radnički u Superligi.

0
0

8 Komentara

  1. Neka ga dovedu…on u Zvezdi ne bi imao mesta ni na klupi a sumnjam da ce i kod komsije malog igrati,sedece na klupi.

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne samo da uzmu Djurickovica onda ce biti jaki kao zemlja mi smo ga kasirrali jer nismo mogli da ispratimo takav talenat i majstorstvo. Ovo ce biti kraj Zvezde i stogodisnja dominacija Partizana. Samo ne Djurickovicccc. (a ko bese taj?)

    0
    0
    Odgovori
  3. Ma, koje „zvezdino dete“ kada se ODLICNO zna da su ONI IMPOTENTNI !!! Dokaz: KK Mutant !!! Naslednike Musa Kesedzija NIKADA NECEMO PRIZNATI KAO SVOJE, bez obzira sto su mozda „NASI“ s’ BLUDNICOM !!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter