4
Fudbal

FOTO: STARSPORT

S KIM U RUSIJU: Srbija ostaje bez selektora do kraja meseca?

Objavljeno: 11.04.16 u 23:15

Fudbalska reprezentacija Srbije bi do kraja meseca mogla da ostane bez selekotra Radovana Ćurčića.

Bar je tako nešto najavio posle reizbora za predsednika FS Beograda, potpredsednik FS Srbije, Slaviša Kokeza. On je u izajvi za SOS kanal rekao da je pitanje selektora teška tema, ali da se o njoj razgovaralo i da će se tek razgovarati.

– Razgovarao sam sa predsednikom FSS Tomislavom Karadžićem, potpredsednikom Savom Miloševićem i Radovanom Ćurčićem dogovoreno je da odluku pokušamo da donesemo do kraja aprila – bila to odluka da Ćurčić ostaje, ili da krenemo u promene – rekao je Kokeza za SOS kanal.

PALMA POZIVA NA ‘PUČ’: Izbacite ‘orlove’ iz Kuće fudbala, neka im svlačionica bude plastenik!

Posle sukoba u reprezentaciji Srbije, to jest na relaciji selektor – Dušan Tadić i Nemanja Gudelj, kao i poraza od Poljske, Slaviša Kokeza je navodno tražio smenu Radovana Ćurčića i dolazak bivšeg trenera Crvene zvezde, Slavoljuba Muslina.

0
0

4 Komentara

  1. Kada viditeBB tko odlučuje o selektoru, nije ni čudno na čega je spao srbski reprezentativni fudbal. Neznaš tko je veći stručnjak od ovih ljudi. Sa njima nema napretka, već samo daljnja propast. Bijeda i jad.

    0
    0
    Odgovori
  2. ko obeča da će igrati u formaciji 442 dajte mu da bude selektor dosta je luđačkih eksperimenata i stalnog prilagođavanja drugom.PS Ni Muslin mi nije neka cvečka.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ja stvarno ne razumem ove ljude .
    Kaze pitanje Selektora je mnogo tesko pitanje.
    Pa jeste da znas covek nanizao 20 pobeda za redom i sad stvarno je tesko da ga otpustis .
    Aj bre vise m…rs u .

    0
    0
    Odgovori
  4. Pa kako tai Milosevic moze na dve Stolice u Partizanu ,Dobro je sto su tu Hasanagic V Kovacevic ,Nagi ,nek se nagiju i Yusufi i imaih vise koji su dali Partizanu dosta hvala onom Gospodinu koji je za Sos Kanal dao sasvim Odlicne izijave iz Proslosti sadasnosti ,,Hvala ..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter