4
Domaći fudbal

JOŠ SE NE ZNA: MUP pomera početak ‘večitog derbija’?

Objavljeno: 11.04.16 u 19:13

Direktor Super lige Vladimir Bulatović rekao je da zajednica fudbalskih klubova ostaje pri ranije odredjenom terminu odigravanja 151. „večitog“ derbija izmedju Partizana i Crvene zvezde, ali da će posle sutrašnjeg sastanka i dogovora sa Ministarstvom unutrašnjih poslova biti poznata konačna odluka.

Derbi izmedju Crvene zvezde i Partizana trebalo bi da se igra u subotu od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a istog dana od 10 časova počinje Beogradski maraton.

– Predlog sa kojim se slažu svi superligaški klubovi je da se ostane pri ranije odredjenom terminu za 151. ‘večiti’ derbi, u subotu od 18 časova i mi od toga ne bismo želeli da odustanemo. Mi ćemo sutra održati sastanak sa policijom i nadležnima, ostaje da se čuje i mišljenje ministarstva i posle toga će sve biti poznato – rekao je danas direktor Super lige Vladimir Bulatović agenciji Beta.

DEFINITIVNA ODLUKA: Poznat termin za ‘večiti’ derbi, ponovo bez Mažića na centru

Za vikend počinje druga faza takmičenja u Super ligi Srbije. Posle odigranih 30. kola u jesenjem i prolećnom delu prvenstva, ove sezone igraće se plej-of, u kome će učestvovati osam prvoplasiranih ekipa, i plej-aut gde će se za opstanak boriti timovi od devetog do 16. mesta.

DVE REČI IZAZVALE SKANDAL: Rasistički ispad bivšeg trenera Partizana! (FOTO)

Prva na tabeli je Crvena zvezda sa 41 bodom, a Partizan je drugi sa 27 i njihov duel predvidjen je za prvo kolo plej-ofa.

0
0

4 Komentara

  1. Kakve veze MUP ima sa Derbijem u „uredjenoj“ ligi i u pravnoj drzaviii..??!!! Da li smo TO postali policijska zemlja, a nisu nam najavili i poslali obavestenja putem TV programa i HARP antena !!! .!. XXAAXXAA .!. OSTAVKE NA SVIM NIVOIMA !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Mora da se igra po danu da debili sa juga mogu da se vrate u lijepu njihovu!!!!! Kako ti sad smeta dijabolo neispaljena a nije ti smetalo kad je taj isti mup pomerio zbog vojnog objekta koji ste okupirali sa franjevačkom kamarilom, jer nema bezbednosni uslove za večernji termin!!!!! Tvoja adresa Laza K. Lazarević

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter