0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DOMINACIJA I TO PROTIV ŠAHTJORA: Bivši fudbaler Partizana pleše po terenima u Ukrajini (VIDEO)

Objavljeno: 11.04.16 u 14:10

Srbin je kao prava ‘desetka’ dominirao po celom terenu, tresao mrežu, asistirao i ‘igrao se’.

Đorđe Lazić je sa Partizanom, može se reži započeo seriju titula i tada dominaciju u srpskom fudbalu, ali se nije dugo zadržao u Humskoj. Otisnuo se u inostranstvo, a zatim su ga povrede sprečile da, sve do sada, pokaže šta zapravo ume.

A ume mnogo i to je pokazao u meču svog Rudara protiv velikog Šahtjora iz Donjecka. Njegov ples sa loptom završavao se uglavnom golom, asistencijom ili nekom majstorijom koja je izbacivala odbranu Šahtjora.

Tako je prvi gol svog tima namestio centaršutem levom nogom sa leve strane, a onda sam postigao i drugi gol, a sve je uradio sam. Uzeo loptu gotovo na svojoj polovini, u punom trku se sjurio do gola Šahtjora, lažnjakom izbacio čuvara i efektno desnom nogom pogodio sam ćošak gola Pjatova.

Učestvovao je i kod trećeg gola svog tima, petom prema asistentu kojom je izbacio odbranu iz ravnoteže i kasnije omogućio lakši protok lopte do gola..

Posle meča se i sam pohvalio svojom partijom i na fejsbuku uz video napisao

– Neki tu igru zovu fudbal.

(Izvor: youtube / Каналы Футбол 1/ Футбол 2)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter