Zajednica Superlige donela je konačnu odluku oko termina 151. ‘večitog’ derbija koji se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

U subotu se u Beogradu na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra poslednji ‘večiti’ derbi ove sezone između Crvene zvezde i Partizana. Jutros smo već pisali o terminu utakmice, a sada je definitivno stigla potvrda i od strane Zajednice Superlige.


Na današnjem sastanku Zajednice, beogradske policije i TV Arena određeno je da se derbi igra sa početkom od 18 časova, čime su usklađeni bezbednosni, ali i televizijski uslovi koji često utiču na vreme odigravanja utakmica.

ČUDAN TERMIN: Određeno vreme odigravanja 151. večitog derbija?

Sada je ostalo pitanje ko će suditi ovaj derbi, s obzirom da se posle prošlog podiglo mnogo prašine oko arbitraže Vlada Glođovića, nedosuđenog jedanaesterca za Partizan i poništenog gola crno-belima.

Iz ove perspektive gotovo je izvesno da to ponovo neće biti Milorad Mažić koji će sa svojim saradnicima Milovanom Ristićem, Daliborom Đurđevićem, Danilom Grujićem i Nenadom Đokićem biti na seminaru u Parizu.

SVE JE POZNATO: ‘Večiti’ derbi na startu plej-ofa, razlika je sada znatno manja

Preporuka UEFA je da dozvoli arbitrima odlazak na taj seminar jer je on u vezi EP u Francuskoj, za koje je Mažić delegiran kao jedan od 17 sudija.

Šta vi mislite, ko će biti na centru u subotu od 18 sati?