15
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DEFINITIVNA ODLUKA: Poznat termin za ‘večiti’ derbi, ponovo bez Mažića na centru

Objavljeno: 11.04.16 u 17:45

Zajednica Superlige donela je konačnu odluku oko termina 151. ‘večitog’ derbija koji se igra na stadionu ‘Rajko Mitić’.

U subotu se u Beogradu na stadionu ‘Rajko Mitić’ igra poslednji ‘večiti’ derbi ove sezone između Crvene zvezde i Partizana. Jutros smo već pisali o terminu utakmice, a sada je definitivno stigla potvrda i od strane Zajednice Superlige.

Na današnjem sastanku Zajednice, beogradske policije i TV Arena određeno je da se derbi igra sa početkom od 18 časova, čime su usklađeni bezbednosni, ali i televizijski uslovi koji često utiču na vreme odigravanja utakmica.

ČUDAN TERMIN: Određeno vreme odigravanja 151. večitog derbija?

Sada je ostalo pitanje ko će suditi ovaj derbi, s obzirom da se posle prošlog podiglo mnogo prašine oko arbitraže Vlada Glođovića, nedosuđenog jedanaesterca za Partizan i poništenog gola crno-belima.

Iz ove perspektive gotovo je izvesno da to ponovo neće biti Milorad Mažić koji će sa svojim saradnicima Milovanom Ristićem, Daliborom Đurđevićem, Danilom Grujićem i Nenadom Đokićem biti na seminaru u Parizu.

SVE JE POZNATO: ‘Večiti’ derbi na startu plej-ofa, razlika je sada znatno manja

Preporuka UEFA je da dozvoli arbitrima odlazak na taj seminar jer je on u vezi EP u Francuskoj, za koje je Mažić delegiran kao jedan od 17 sudija.

Šta vi mislite, ko će biti na centru u subotu od 18 sati?

0
0

15 Komentara

  1. Opet Glodjovic! Jer, …jer…. Vucko dobija ove sezone,hm….. U ostalom, nju su vec pojeli dinosaurusi, zar ne!? Vreme je tamne, crne cokolade, min 50% kakaoa!Salim se naravno, ali malo je onih koji nisu ganci , tj oni, tako da….tako to!
    Jedino da Partizan bas odigra ludo i nezaboravno, e onda i ne mogu ponistiti koliko sampioni mogu dati, narocito sa distance iz slobodnjaka i sl. Tada bi se moglo desiti da Derbi ne odluce neformalne strukture u ime Vucka a preko Vuckovog brata, prijatelja Novaka Nedica, Sinise Malenog i brata mu i jos pokojeg iz senke, ali ne i nebitnog, u drzavi reikanacije polumrtvih i ostalih fosila sa brandiranim predznacima!
    Pred izbore Derbi dodje kao narucen! Upravo, Derbi ce ovaj put odluciti izbore(izbori)….

    0
    0
    Odgovori
  2. Mladi Milan Ilic, ako je vec sudija internacionalac a 1988 je godiste onda mu treba dati sansu da to i pokaze i dokaze.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter