5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MIODRAG BOŽOVIĆ: Zaslužili smo gol, remi je realan rezultat

Objavljeno: 10.04.16 u 18:41

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović ocenio je da je remi njegovih fudbalera protiv Borca u Čačku ‘realan’ rezultat, dok je njegov kolega Ljubiša Stamenković izrazio zadovoljstvo krajnjim ishodom.

– Igrali smo dobro, imali smo dve ‘stopostotne’ šanse koje nismo iskoristili. Teren je bio vrlo loš i nije bilo lako igračima da se snađu. Gol smo dali jer smo zaslužili i napadali. Da smo prvi postigli gol, sve bi bilo drugačije. U suštini, mislim da je realan rezultat – rekao je Božović televiziji Arena.

Borac je danas vodio do nadoknade vremena, kada je Ugo Vijeira postigao izjednačujući pogodak. Stamenković je čestitao Zvezdi titulu, iako ona još nije teorijski obezbedjena.

– Utakmica je bila vrlo dobra, pre svega za igrače. Borac je pokazao da vredi. Kontrolisali smo utakmicu, a u drugom poluvremenu smo mogli da budemo mirni i da postignemo gol. Iz velike ‘frke’ i želje napravili smo kiks. Zvezda je šampion i znala je to da kazni – rekao je Stamenković.

Borac je u prošlom susretu ovih ekipa pobedio u Kupu 5:1.

– Nismo izgubili od Zvezde u poslednje dve utakmice. Ambijent u Čačku je bio lep. U plej-of ulazimo sa željom da se nadigravamo sa svima – kazao je Stamenković.

0
0

5 Komentara

  1. kakav je teren dobro smo i igrali…nisu ga kosili od februara meseca a valjak nije video ima tri godine…katastrofa.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na osnovu cega smo zasluzili gol i bod?Da li smo imali neku sansu ili igrali tecno i povezano?Citavo prolece se mucimo i ni traga od igre iz Septembra,Oktobra,Novembra…Razumem da je tim istumban i da treba da dobiju sansu i oni koji su manje igrali ali bi i oni trebali da se bore.Kad vidim u sastavu Cvetkovica,Andjelkovica i Sikimica,ne gleda mi se Zvezda.Ajde sada,do kraja prvenstva,da se ubaci bar u trecu brzinu i dobiju sve utakmice do kraja jer smo realno najkvalitetniji.

    0
    0
    Odgovori
    • Umesto realan, potpisuj se glup, posto svako razuman vidi, da se 24. priblizio i da se malo mora igrati fudbal REALNO, a ne NAMESTENO !!!

      0
      0
      Odgovori
      • Samo ti,idiote,nemoj nikoga da ispravljas jer si upravo ti olicenje gluposti i svega dekadentnog i demagoskog u svojim komentarima.Tvoj klub je ubedljivo najvise utakmica namestio,da bi dosao do drugog mesta.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter