7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KUĆA SE ZIDA OD TEMELJA: On želi sa Zvezdom u Ligu šampiona, crveno-beli na potezu

Objavljeno: 09.04.16 u 09:16

Iako je preostalo da se odigra još jedno kolo drugog dela prvenstva i sedam utakmica plej-ofa već sada je jasno da će Crvena zvezda da osvoji novu titulu.

Značajan doprinos na tom putu dao je i prvi golman Damir Kahriman koji još uvek nije potpisao novi ugovor sa klubom iako je bilo najava da je to već rešena stvar.

– Ne žurim. Najbitnije mi je da privedemo prvenstvo kraju na najbolji način, vreme će zatim da pokaže šta će da bude. Imam volju da budem u Crvenoj zvezdi i dalje, tek dolaze trenuci da se puni Marakana i odigraju najbolje evropske utakmice. Željan sam ih. Ništa ne krijem od ljudi iz kluba, važno mi je obostrano razumevanje, rekao je Kahriman u izjavi za Žurnal.

ZVEZDI OVO NIJE TREBALO: U Liverpulu ljuti na crveno-bele (FOTO)

Crvena zvezda posle 29 odigranih kola ima 30 bodova više od Partizana i ako uspe da zadrži tu prednost i posle poslednje runde mogla bi već u 1. kolu plej-opfa da obezbedi titulu ukoliko savlada crno-bele na stadionu rajko Mitić.

DELIJE POHAPŠENE: Policija locirala navijače Zvezde (VIDEO)

0
0

7 Komentara

  1. Ja secem moju surlu ako vi prodjete trece kolo! Mozete nekako, uz dosta srece na zrebanju jer uopste ni u jednom kolu niste nosioci, do treceg kola, hajde da verujem u to, cisto dobronamernosti radi! A dalje, e to nema sanse. Daj boze da gresim jer bi to bilo u interesu srpskog fudbala , da i vi za dve decenije donesete koji bod nasim klubovima i savezu, a ne da se kao kila od lisaja kacite i zivite o rezultatima Partizana, i to bez ikakve zahvalnosti (i u kosarci i u fudbalu….)!

    0
    0
    Odgovori
  2. Kosčati, a tvoji su vratili dugove?
    Imam jedno pitanjce za tebe, šta radis u zivotu pa si tako inspirativan, i zašto ništa?

    0
    0
    Odgovori
  3. Normalno, da se „kuca“ zida od temelja, STO U OVOM SLUCAJU SA fkcz NIJE SLUCAJ, posto PRVO DUGOVE NISU VRATILI..!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter