1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

BRAZILAC ILI SRBIN? Lijanko Vojnović ponovo promenio priču (FOTO)

Objavljeno: 09.04.16 u 10:20

Omladinski reprezentativac Srbije Lijanko Vojnović, koji je prihvatio poziv FSS da nastupa za „orlove“ i igrao je na kvalifikacionom tuniru za Evropsko prvenstvo, ponovo je promenio priču.

Odnosno njegovi tvitovi su prilično zbunjujući pošto je pre dva dana najavio da će uskoro da obuče dres Brazila, da bi posle toga ponovio da je veran Srbiji te da će se odazvati svakom pozivu za neku zvaničnu utakmicu.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će ova situacija da se rasplete, a ono što se zna je da Vojnović nastupom za našu omladinsku selekciju nije izgubio pravo da igra za Brazil odnosno dok ne odigra makar dve utakmice za neku seniorsku selekciju može da menja mišljenje.

DEFINITIVNA ODLUKA: Štoper Sao Paola okrenuo leđa Srbiji! (FOTO)

Podsećamo da je štoper Sao Paola debitovao za „orliće“ na kvalifikacionom tuniru za Evropsko prvenstvo i solidno se snašao s obzirom da slabo govori srpski jezik te da mu je iz tog razloga bila otežana komunikacija sa saigračima.

USLOVLJAVAJU GA: Pobedili smo ih u finalu SP, a sada nam ‘otimaju’ fudbalera

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter