6
Domaći fudbal

TEK ĆE DA SE TRESE: Tužilaštvo otvorilo ‘Pandorinu kutiju’ srpskog fudbala

Objavljeno: 08.04.16 u 23:55

Tužilaštvo naložilo prikupljanje podataka, dokaza i obaveštenja radi ispitivanja sumnji u nameštanje.

Prema pisanju „Večernjih novosti“, Prvo osnovno javno tužilaštvo prosledilo je policiji nalog za prikupljanje potrebnih obaveštenja, radi ispitivanja sumnji u nameštanje fudbalskih mečeva u Srbiji.

Meč koji je predmet istrage odigran je 2. decembra 2015. godine u Beogradu, kada je OFK Beograd u utakmici Kupa Srbije odneo pobedu od 5:0 nad ekipom Donjeg Srema.

NAJAVA ZA SRPSKI KALČOPOLI: UEFA sumnja da se u Srbiji namešta, u FSS stigla prijava! (VIDEO)

„Novosti“ takođe prenose da će tokom postupka biti saslušani kompletni stručni štabovi i svi igrači obe ekipe, dok će biti urađena i analiza zapisnika sa tog meča.

Podsećamo, FSS je podneo krivičnu prijavu zbog nameštanja protiv NN lica, nakon što je iz UEFA stigla sumnja o nameštenim mečevima u Srbiji.

TEKTONSKI POTRES PRED FUDBALSKIM BALKANOM: FSS podneo krivične prijave zbog nameštanja!

0
0

6 Komentara

  1. Ма не кењајте бре,ухапсисте ви све ове силне лопове у земљи,па ћете и ове.Слушам ја ово већ деценијама.МУДА МАРЈАНОВА

    0
    0
    Odgovori
  2. POSEBNO „preispitati“ SVE „zvezdine legende“, pocevsi od SHEKIJA i njegovog priznanja, pa do DEVASTIRANJA I STVARANJA OGROMNOG DUGA SDCZ, NEZAMISLIVOG ZA NASE PRILIKE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Ili recimo da se vidi ko je usao u svlacionicu Ofk Beograda i pretio igracima pistoljem na poluvremenu utakmice protiv cz.

    0
    0
    Odgovori
    • Pretio pistoljem?! Burazeru, baljezgas gluposti i pricas o stvarima rekla-kazala, jer ste vi zene u crnom poznate po tome! Da li zaista mislis ce Terzic da ulazi sa pistoljem u svlacionicu „svog“ kluba? To je kao da je Bjekovic ulazio u svlacionicu Kule, Borce, Smedereva, Metalca naoruzan!? U svlacionicu svojih filijala….

      0
      0
      Odgovori
  4. Pravi srpski Kalčopoli bi bio oduzimanje titule Obiliću koju je Arkan na silu oteo. Potom, ispitivanje pozadine Radovanovićevih priznanja o manirima partizana…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter