1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OBELEŽIO PROLEĆE: Mihajlović otkriva za čim najviše žali i šta misli o odlasku iz Partizana

Objavljeno: 08.04.16 u 09:51

Jedan od onih koji su pokazali najviše u tekućoj jesenjoj polusezoni svakako je mlada uzdanica Partizana, Nemanja Mihajlović

Najveći krivac za Partizanovu seriju od pet uzastopnih pobeda, prvi put posle godinu dana, definitivno je Nemanja Mihajlović.

Mladi krilni igrač ove polusezone konstantno je asistirao, a na sedam utakmica je stigao da asistira čak 10 puta. To ga je izbacilo u orbitu, a protiv Javora je konačno uspeo i da zatrese mrežu na vrlo lep način.

– Od igrača na mojoj poziciji se to i traži. I da postižemo golove i da asistiramo. Samo sam se pridržavao onoga što mi priroda i nalaže, to mi je u krvi – kaže za “Blic” Mihajlović.

PARTIZAN KRENUO FURIOZNO: Mihajlović se na sjajan način ‘upisao’ u Superligi (VIDEO)

Partizan je u pravoj formi u pravo vreme, pred početak plej-ofa i novog derbija protiv Crvene zvezde, koji će najverovatnije biti već sledećeg vikenda.

– Samo je bilo pitanje kada ćemo da uhvatimo pravi ritam. Većina sadašnjih prvotimaca je stigla u zimskom prelaznom roku. Sad smo u koloseku, sve dolazi na svoje – objašnjava popularni ‘Neca’.

Iako igra sjajno ove godine, postoji i nešto za čim žali.

– Krivo mi je što nisam igrao više u prvom delu sezone. Ali, takav je bio dogovor između Partizana i Rada kada sam potpisao za crno-bele u avgustu. Siguran sam da bih pružio još više – uveren je Mihajlović.

LEGLE PARE: U Zemunelu svi srećni i zadovoljno trljaju ruke

Na pitanje o odlasku iz Partizana, Mihajloviću laskaju pohvale i pažnja, ali ne razmišlja o tome.

– Moje igre ukazuju na to da sve ide u dobrom pravcu. Srećan sam zbog toga što me smatraju predvodnikom. I prirodno je da se fudbaler Partizana, koji igra na nivou, nađe na skeneru evropskih klubova. Ne zna se kada je najbolji trenutak za prelazak u inostranstvo, ali sada razmišljam samo o Partizanu. U klubu me tretiraju sjajno, ostvario sam dečački san kada sam obukao crno-beli dres – istakao je Nemanja Mihajlović.

0
0

1 Komentara

  1. Mihajlovic je stvarno lepo iznenadjenje zadnjih god.i klub treba da nastavi sa dovodjenjem takvih momaka treba ih pronaci i nadomestiti pantica i zivkovica i .saponjica imamo mihajlovica vlahovica lukica

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter