1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TERZIĆ TRAŽI REŠENJA: Igraće na EP u Francuskoj, a Zvezdi je potreban za Ligu šampiona

Objavljeno: 07.04.16 u 11:32

Uzastopne pobede, njih čak 24, nisu uljuljkale čelne ljude u Crvenoj zvezdi koji su svesni da su timu potrebna pojačanja.

Zbog toga generalni direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Blažo Raosavljević rade na tome da treneru Božoviću stvore što bolju ekipu koja bi bila konkuretna u borbi za plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli su trenutno najtanji u poslednjoj liniji pošto su Edson da Silva i Aleksandar Luković i na meču protiv Rada pokazali da ne funkcionišu najbolje u tandemu odnosno da su protiv sebe umesto igrača Rada imali neku ekipu koja se bori za evropsku elitu njihove greške bi bile surovo kažnjene.

S obzirom na to jasno je da je potraga za štoperom prioritet, a kako prenosi Mocartsport Crvena zvezda ga je pronašla u Rumuniji odnosno u ekipi Astre. Radi se o rumunskom reprezentativcu – Valeriki Gamanu.

PRVI KORAK NAPRAVLJEN: Pokretač Zvezdine neverovatne sezone najavio ostanak

Ovaj 27-godišnjak je pre Astre nastupao za Dinamo iz Bukurešta, ali je u Astri još od 2011. godine. Međutim, iako je ovaj tim trenutno lider šampionata Rumunije nalazi se u velikim finansijskim problemima pošto je gazda u zatvoru te se palnira velika rasprodaja ovog leta.

VREMEPLOV: Dan kada su se Piksi i Zvezda propisno obrukali na stadionu JNA (VIDEO)

Bez obzira na to Gamanu ističe ugovor pa je slobodan u izboru nove sredine, a problem će verovatno predstavljati njegovi finansijski prohtevi pošto je prošle godine od Steaue tražio mesečnu platu od 25 hiljada evra plus 300 hiljada samo za dolazak u klub iz Bukurešta. Poznato je da je klubu sa Marakane najveća mesečna plata 20 hiljada evra pa će jedna strana morati da odustane od svojih principa ukoliko želi da se do dogovora dođe.

LUIS IBANJEZ OTKRIO: Evo o čemu je Argentinac sanjao pet godina dok je igrao u Dinamu

Gaman je reprezentativac Rumunije od 2011. godine, za sada ima 13 nastupa i trebalo bi da se nađe u selekciji za predstojeće Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

0
0

1 Komentara

  1. Ne razumem samo zasto se Edson uporno stavlja u sastav i forsira.Ja sam jos na prvoj utakmici video da covek nije za Zvezdu i ne zasluzuj da se nadje u timu.Ne znam ni ko je uticao da se dovede ovakav igrac ali tom coveku treba zabraniti da iznosi predloge oko angazovanje igraca.Ovaj ne moze ni u partizanu da igra,slabiji je i od onog njihovog Dornelosa ili kako se zvao.Takodje i Lukovic nista ne igra,tako da su dva nova stopera pod obavezom da se dovedu,kao i desni bek i spic.Moze i neki brzanac po boku jer je najbolje Kataija prodati,s obzirom kako igra ovog proleca,to bi bio pun pogodak.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter