4
Domaći fudbal

FOTO: FIFA

ORLOVI NASTAVLJAJU DA TONU: Srbija iz dana u dan pomera dno, Kape Verde bolje plasiran

Objavljeno: 07.04.16 u 10:56

Fudbalska reprezentacija Srbije ne namerava da se zaustavi.

Ukoliko bi neko pogledao izjave zvaničnika FSS, pomislio bi da nam malo nedostaje da budemo ravnopravni sa Argentinom, Nemačkom, Španijom i ostalim fudbalskim velesilama.

Ipak, FIFA reprezentacije ne rangira po izjavama već po rezultatima nacionalnih timova, a naša reprezentacija, po njenom rangiranju, nalazi se iza Jamajke, Trinidada i Tobaga i Paname, na odličnoj 55. poziciji.

BORBA ZA ŽIVOT SRPSKOG GOLMANA: Talentovanog fudbalera udario grom (VIDEO) (FOTO)

Ipak, možda i najgore jeste saznanje da se ispred naše reprezentacije nalazi i nacionalni tim Kape Verdea.

Kape Verde je inače mala ostrvska država od oko 450.000 stanovnika koja se nalazi blizu obala zapadne Afrike.

NE SAMO REZULTATSKI: Zvezda piše istoriju gde god se ukaže prilika

Prvoplasirana na listi je Argentina, iza nje je dosadašnji lider Belgija, treći je Čile, četvrta Kolumbija, peto mesto zauzima Nemačka, a najboljih 10 popunjavaju Španija, Brazil, Portugalija, Urugvaj i Engleska.

Što se tiče timova iz naše kvalifikacione grupe za šampionat sveta u Rusiji, Austrija je na 11. poziciji, Vels je pao sedam mesta na 24, Republika Irska je 31, Gruzija 123, a Moldavija 156.

0
0

4 Komentara

  1. Sve dok je Tole na celu saveza i njegovi poltroni,poput Save Milosevica,padacemo sve vise i vise.Oni nemaju obraza i sve ovo na njih ne utice ni najmanje,vec samo guraju neku svoju pricu u kojoj samo oni vide nesto pozitivno.Aman ljudi,sklonite se vise iz saveza i pustite ljude koji ce nas vratiti na mesto koje nam i pripada.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nepise nigde koja pozicija je to, na kojoj se nalazimo? Dok ne stignemo 100. poziciju necu sta da komentarisem osim to da niko od nas vise nerazume tih ljudi koji predstavljaju nasu reprezentaciju na terenu, da su svi top klasa u svojim klubovima a kad se vrate kuci, nesto sasvim drugo. Zanimljivo mi je samo da u vreme 90ih je reprezentaciju krasilo puno domacih igraca i rezultati su bili bolji a sad nema nijednog a nema ni rezultata ni igre.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jamajka i ostali,e kukavci sininji nasi fudbaleri dal imate malo obraza? Bar malo stida? Molim vas redakcijo ja u ime nas koji volimo fudbal i Srbiju posaljite im ovu listu na mejlove da pogledaju svoju sramotu i da ne lazuvsebe vise jer mi vidimo za razliku od njih,hvala

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter