0
Evrokupovi

LŠ, ČETVRTFINALE: Bajern ranim golom do pobede protiv Benfike (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.16 u 22:40

Minhenski Bajern savladao je sa minimalnih 1:0 ekipu Benfike u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona odigranom na Alijanc areni.

Gol Artura Vidala već u 2. minutu nagovestio je da bi mogli da vidimo pravi vatromet što se tiče pogodaka, ali ispostaviće se da je to ujedno bio i jedini put kada se mreža zatresla.

Gosti iz Lisabona izašli su prilično hrabro na duel Nemcima i bili su vrlo ravnopravan rival koji je imao svoje šanse za izjednačenje, ali se igrači Benfike nisu snalazili kada je trebalo samo da ćušnu loptu u gol.


(Izvor: Rutube/Независимый спорт)

Ono što je dobra stvar za Benfiku je da joj se propuštene prilike nisu obile o glavu iako je domaćin imao priliku da poveća svoju prednost uoči puta u Lisabon.

Ljubomir Fejsa je odigrao svih 90 minuta za „orlove“.

[stextbox id=“hotsport_text_box“]
Bajern – Benfika 1:0 (1:0)
(Vidal 2)

Stadion: Alijanc arena
Gledalaca: oko 70.000
Sudija: Šimon Marčinjak (Poljska)
Žuti kartoni: Riberi, Bernat (Bajern) – Žonas, Lindelof (Benfika)

Bajern (4-5-1): Nojer – Lam, Kimih (60 Martinez), Alaba, Bernat – Daglas Košta (70 Koman), Miler (85 Gece), Vidal, Alkantara, Riberi – Levandovski

Benfika (4-4-2): Ederson – Almeida, Lindelof, Žardel, Eliseu, Pici (90 Samaris), Fejsa, Sančez, Gajtan – Žonas (83 Salvio), Mitroglu (70 Raul Himenez)

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter