0
Evropske lige

FIFA DALA ULTIMATUM: Vlada Grčke mora da vrati Kup

Objavljeno: 05.04.16 u 16:25

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) postavila je ultimatum Vladi Grčke da do 15. aprila vrati nacionalni Kup jer će u suprotnom suspendovati tamošnje klubove iz Evrope.

Kako navodi grčki portal Sport24, FIFA je poslala pismo grčkom zameniku ministarstva sporta Stavrosu Kontonisu da nastavi polufinalne duele Kupa, koji su prekinuti posle incidenata na meču između PAOK-a i Olimpijakosa u Solunu.

Delegacija FIFA prošle nedelje došla je na sastanak u Atinu kako bi promenila mišljenje Kontonisu, ali nije imala uspeha.

Kontonis, čovek koji je prošle godine zbog sličnih nereda i nasilja na stadionima suspendovao grčku Superligu na sedam dana, najavio je da će ostati pri svojoj odluci uprkos pretnjama FIFA.

Podsećamo, FIFA i UEFA strogo zabranjuju mešanja politike u sport i zbog toga bi reprezentacija i klubovi iz Grčke mogli da plate ceh.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter