2
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO ŠANSA ZA ZVEZDU: Iskusni štoper uskoro slobodan igrač?

Objavljeno: 04.04.16 u 19:07

Crvena zvezda bi možda ovog leta mogla da dobije nenadano pojačanje u zadnjoj liniji.

Reč je o Milanu Biševcu o kome se već godinu dana piše da bi mogao nazad na Markanu. Ipak, ove zime je otišao u Lacio, ali se po svemu sudeći u Rimu neće dugo zadržati. Naime, posle teškog poraza nebesko-plavih u gradskom derbiju od Rome 4:1, predsednik kluba Klaudio Lotito i sportski direktor Igli Tare su odlučili da naprave veliki rez. Tako je prvi klupu Lacija napustio trener Stefano Poli, a pojedini igrači su izbačeni iz prvog tima.

Kako prenose italijanski mediji štoperi Milan Biševac i Vesli Hud ne treniraju više sa prvim timom i uprava će pokušati da se oslobodi ova dva igrača. Na izlaznim vratima su i Kandreva, Onazi, Beriša i Đorđević, ali će na njima pokušati da se zaradi novac za pojačanja.

Naravno, uprava kluba će prvo morati da reši pitanje novog trenera, a do kraja ove sezone na klupi će sedeti Simone Inzagi. Kao budući treneri Lacija pominju se Siniša Mihajlović i Ćezare Prandeli, ali o tome će se više znati tek krajem maja.

Nema sumnje da će uprava Crvene zvezde pratiti šta se događa na Olimpiku i u slučaju odlaska Biševca iz Rima pokušati iskusnog štopera da vrati na Marakanu i ojača bedem pred svojim golom za start kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

2 Komentara

  1. Dajte ljudi, taj covek je uvek bio kiks igrac isto kao i Lukovic. Nema koncentraciju sto je pogubno za stopera. Lukovic bar moze da igra beka. Bolje je uloziti pare u nekog mladog igraca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Gledao sam par utakmica Lacia i Bisevac je redovno bio medju najslabijima,cak je i kiksirao cesto.Lose postavljanje,kasni sa intervencijama,lose procenjuje let lopte…onaj Bisevac pre povrede i ovaj sada su nebo i zemlja,tako da on ne bi bio neko pojacanje za Zvezdu.Morace neki mnogo brz i skocan stoper da se dovede.Ovog Brazilca vratiti odakle je i dosao a onog ko ga preporucio,isterati sa mesta skauta i nikad vise ga ne pitati za nijednog igraca.Do kraja prvenstva upariti mladog Stojanovica sa Lukovicem,da stice iskustvo jer ima ogroman potencijal.Videlo se to u omladinskoj reprezentaciji,gde je odlicno odigrao i bio jedan od nasih najboljih igraca.Siguran sam da ce mo vise zaraditi na njemu nego sto smo na Vuletu Jovanovicu jer je pravi stoper,ima i konstituciju i znanje za to mesto,samo mu treba iskustvo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter