1
Domaći fudbal

DA LI JE POVRATAK REALAN? Aleksandar Stanojević ima favorita za predsednika Partizana

Objavljeno: 02.04.16 u 13:53

Aleksandar Stanojević jedan je od omiljenih ličnosti među navijačima kada se radi o trenerima Partizana u ovom veku.

Bio je ‘specijalista’ za duele sa ‘večitim’ rivalom, dobijao ih je kao od šale, a i ulazak u Ligu šampiona 2010. godine doneo mu je reputaciju miljenika Grobara. Međutim, već četiri godine ga nema u Srbiji i Aleksandar Stanojević nema nameru da se vraća u skorije vreme.

– Kada sam bio u Partizanu borio sam se za ideale, ali ta ideja nije prošla… Ne želim da se vraćam. Volim Partizan i navijam za pravi fudbal. Međutim, imam drugačiji stav o srpskom fudbalu od onoga kako sada funkcioniše. U Kini sam presrećan. Ovo mi je četvrta godina. Ovo je zemlja u fudbalskoj ekspanziji, odlično je raditi u takvim uslovima. Moja želja je da što duže ostanem ovde – poručio je Stanojević u izjavi za ‘Blic’.

– Međutim, i pored velike udaljenosti, itekako je upućen u dešavanja u klubu iz Humske. Uoči izbora koji su najavljeni za 12. april, Bjeković ima svog favorita.

– Čuo sam za mogućnost da se za predsednika Partizana kandiduje Nenad Bjeković. To mi daje pozitivnu energiju. Dižem obe ruke za Bjekovića! Partizanu je potreban veliki autoritet koji će stati iza zahteva struke. Znam Bjekovića kao čoveka i koji mu je pravac u fudbalu i to bih voleo da vidim u Partizanu – izjavio je Stanojević.

Ističe da veće promene nisu potrebne, već samo sistem i autoritet.

– Ne treba ništa novo nego samo da postavi sistem vrednosti na pravi način. On ima autoritet i on zna kako Partizan funkcioniše. Kada kažete Nenad Bjeković, dosta ljudi se oseća jačim. On je stvarao Partizan i druga je dimenzija od onog što trenutno imamo. Partizanu treba taj stari prepoznatljivi način funkcionisanja – podvukao je srpski stručnjak.

Vrlo brzo saznaćemo koliko je povratak Nenada Bjekovića u Partizan realan.

 

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter