0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE LI DA NASTAVI SERIJU? Zanimljiva tradicija najavljuje velika dela Zvezdine ‘haubice’

Objavljeno: 30.03.16 u 17:51

Teško je odlučiti se za najboljeg igrača Crvene zvezde ove sezone, ali Hugo Vijeira je svakako jedan od trojice igrača na vrhu liste.

Ove sezone je najbolji strelac Superlige Srbije sa čak 18 pogodaka, a postoji poseban razlog zašto očekuje nastavak serije golova i u sledećem meču protiv Vojvodine.

– Kada god sam se vraćao iz Portugalije praktično na svakom meču sam bio strelac! Voleo bih da i ovoga puta bude tako. Napunio sam baterije do maksimuma, video najbliže, porodicu i prijatelje i zaista jedva čekam da meč počne’ – izjavio je Vijera za zvaničan sajt Crvene zvezde..

Meč protiv novosadskih ‘lala’ predstavljaće derbi 28. kola Superlige Srbije, što posebno inspiriše Huga Vijeiru.

– Znam da je to mali derbi, a kada je tako uvek je veoma neizvesno. Protivnik je dobar i veoma motivisan. Raduje me što smo mi u usponu forme i daćemo maksimum da nastavimo sa pobedama i odličnom golgeterskom serijom koju imamo u poslednja dva meča – zaključio je Vijera.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u subotu od 18 časova na stadionu ‘Karađorđe’ u Novom Sadu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter