0
Evropske lige

ĐORĐEVIĆ DOBIJA KONKURENCIJU: Nemca u Laciju menja Holanđanin

Objavljeno: 30.03.16 u 21:17

Rimski Lacio u potrazi je za naslednikom Miroslava Klozea koji će po okončanju sezone napustiti klub za koji nastupaju četiri srpska reprezentativca.

Prvi pik prema saznanju italijanskih medija je iskusni holandski napadač Klas-Jan Huntelar za kog Lacio sprema višegodišnji ugovor, ali sa nešto manjom platom od one koju ima u Šalkeu, a koja iznosi sedam miliona evra po sezoni.

Huntelar je već igrao u Seriji A i to u dresu Milana u sezoni 2009/10 kada je na 25 mečeva postigao sedam golova. Od 2010. član je kluba iz Gelzenkirhena za koji je do sada upisao 151 nastup uz čak 76 pogodaka.

Podsećamo da je jedan od napadača u Laciju naš Filip Đorđević koji bi dolaskom Huntelara dobio veliku konkurenciju za mesto u timu. Pored nekadašnjeg Crvene zvezde tu su još dva bivša člana crveno-belih Milan Biševac i Dušan Basta, a društvo im pravi i nekadašnji igrač Vojvodine Sergej Milinković-Savić za kog su stigle dobre vesti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter