0
Domaći fudbal

DELIJE ĆE BITI ODUŠEVLJENE: Zvezda dobila prvo pojačanje!

Objavljeno: 30.03.16 u 10:21

Nema sumnje da će biti jedan od glavnih aduta tima iz Ljutice Bogdana.

Prema rečima sportskog direktora fudbalskog kluba Crvena zvezda, Blaže Raosavljevića, uveliko teku pripreme za narednu sezonu. Prvi koji je stavi paraf na ugovor je prvi čuvar mreže crveno-belih, Damir Kahriman:

– Da, preliminarno je postignut dogovor sa prvim golmanom Damirom Kahrimanom, koji je razgovorao sa generalnim direktorom Terzićem. Želja je obostrana da se potpiše ugovor do juna 2018. godine – kaže, za “Sport” sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević.

Raosavljević je uveren da će Miodrag Božović i naredne sezone sedeti na klupi:

– Nema nikakvih spornih detalja, Boža hoće najpre da završi posao u ovoj sezoni i da se tek onda okrene onome što dolazi. U potpunosti razumemo njegov stav i činimo sve da nastavimo saradnju u naredne dve godine. Vizije nam se poklapaju, želimo svi u izazov koji zvani – značajan korak u Evropi.

Rekord kluba jerezultat rada:

– Naša dominacija se vidi na terenu, a odraz je rada celog kluba. I kada nam je bilo teško, ćutali smo i tražili najbolja rešenja. Zimus smo doveli trojicu stranca od kojih je Le Talek učinkom opravdao očekivanja u potpunosti. Tim putem polako idu Edson i Babunski, koji je preksinoć igrao dobro za Makedoniju protiv Francuske. Njegovo vreme dolazi, imaće ubrzo veću minutažu i u našem dresu, rako je Raosavljević.

Prema rečima sportskog direktora klub već ima listu želja kada su u pitanju pojačanja:

– U fokusu imamo nekoliko kvalitetnih igrača. Slede, naravno, razgovori i sužavanje kruga. Ulaganja u igrače svakako će biti u skladu sa ambicijama – tvrdi Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter