19
Domaći fudbal

BAŠ ‘PRIJATELJSKI’: Navijači Borca ponizili crno-bele (VIDEO)

Objavljeno: 25.03.16 u 19:40

Ružne scene na stadionu u Banjaluci.

Fudbaleri Partizana gostovali su ekipi Borca na proslavi 90. rođendana kluba iz Banjaluke, što su navijači domaćih, poznati pod nadimkom „Lešinari“, iskoristili da meč otvore paljenjem zastava, šalova i navijačkih rekvizita crno-belih.

Takođe, prema pisanju medija iz regiona, mladi fudbaler Partizana Marko Golubović je pogođen bakljom.

Ukoliko je crno-belima prirređen ovakav doček, ostaje nejasno zašto su čelnici Borca uopšte odlučili da pozivaju tim iz Humske na proslavu?

(Youtube/Visekruna TV)

0
0

19 Komentara

  1. Delija i Lesinar sam ali ovo nije bilo u redu. Ali to sada stavimo na stranu. Pogledajte vi molim vas 1 ligu Srbije ? Nisu mogli pobijediti ni Borac, uostalom nisu imali nekoliko dobrih igraca ali to nema nikakve veze oni i dalje trebaju biti bolji od Borca ipak su 1 liga.
    Totalno su me razocarali. Nista nije kao prije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Trebali su vosu da zovu a ne jednog on blizanca ko sto kaze neko dole najzesluzniji za sve najgore u nasem fudbalu.u evropi su kanta za punjenje a u jelen sranjje liga po principu ko vise namesti prvak

    0
    0
    Odgovori
  3. debilan potez, još debilniji komenta da je Partizan „ustaški“ tim…mislim, partizani, ustaše…ja razumem da komunjarski blizanci ne vole jedni druge, ali da patologija seže toliko da se izmišljaju takve priče, to mi ne ide u glavu…

    0
    0
    Odgovori
  4. Republika Srpska navija za samo jedan srpski klub a to je CRVENA ZVEZDA.Ima tu sacica otpadnika,koja ni sama ne zna zbog cega navija za komsiju malog ali sreca da su malobrojni.

    0
    0
    Odgovori
  5. Glup potez uprave Borca,umesto da pozovu njihov bratski klub Vojvodinu,oni zovu (jedan od dva) klub koji je sinonim za sve lose u srpskom sportu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter