0
Evropske lige

ZAMENA VEĆ POZNATA: Sprema se smena legendarnom Arsenu Vengeru?

Objavljeno: 22.03.16 u 19:34

Prema poslednjim informacijama Arsenal je kao idealnu zamenu za Arsena Vengera izdvojio trenera milanskog Intera Roberta Manćinija.

Ugledni „Korijere delo Sport“ je danas objavio kako „Tobdžije“ razmatraju rastanak sa aktuelnim šefom struke ukoliko se tim ne kvalifikuje za Ligu šampiona naredne godine.

U slučaju da Venger napusti klub, italijanski list navodi da bi se ekipa iz Premijer lige okrenula treneru „Neroazura“, koji je veliki obožavalac najkvalitetnijeg engelskog prvenstva.

„Korijere“ ipak naglašava da do direktnog kontakta između kluba i italijanskog stručnjaka još uvek nije došlo, već je nekadašnji fudbaler Sampdorije i Lacija samo uzet u obzir u slučaju da Venger napusti klub na kraju sezone.

Manćini je svojevremeno bio za kormilom Mančester Sitija, a sa „građanima“ je osvojio i tituli u Premijer ligi 2012. godine.

Šef struke Intera sa klubom ima ugovor do 2017. godine, te ostaje da vidimo da li bi se odlučio da napusti Italiju i ponovo se okuša na Ostrvu.

Pripremio: Nikola Miloradović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter