6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SE NE ZAUSTAVLJA: Među crveno-bele stiže bivši fudbaler Red Bul Salcburga!

Objavljeno: 21.03.16 u 09:20

U Ljutice Bogdana uveliko kroje tim za napad na Ligu šampiona i budućnost od koje navijači Crvene zvezde mnogo očekuju.

Posle Darka Lazovića koji je ostavio veliki trag u Crvenoj zvezdi, još jedan Lazović stiže na stadion ‘Rajko Mitić’. U pitanju je Stano Lazović, fudbaler iz omladinskog pogona Red Bul Salcburga, a trenutno član austrijskog Grodiga, prenose ‘Novosti’.

On je danas stigao na probu u Beograd gde će provesti nedelju dana, počevši od sutra kada će obaviti prvi trening sa timom Miodraga Božovića. Za to vreme pokušaće da uveri stručni štab crveno-belih da je kadar da nosi dres Crvene zvezde i pomogne u dugo očekivanom pohodu na Ligu šampiona.

Lazović, koji igra na poziciji napadača, je pre 18 dana napunio 18 godina, pa se može očekivati da je dovoljno ‘star’ da konkuriše za najjači tim.

0
0

6 Komentara

    • Evo ga glodar do koske (gov.ar sa daske) se vratio. Opterećen je mnogo ali je važno da se sam sebi smeje. Samosmeh je čudo. Nazad u svoje dvorište pa tamo deklamuj !

      0
      0
      Odgovori
    • Desi glodar esi mi dobar???!!!
      Kako je prosao limoz sa dulom? Sta se palis na svaku zvezdinu vest??! Naucicemo vas pameti i vratiti u realnost u playoff-u.
      Ima da popijete 3-4 komada laganice 😉
      Pozdravio te ugo

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter