3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

FOTOGALERIJA: Jasne i nedvosmislene poruke Grobara rukovodstvu Partizana

Objavljeno: 20.03.16 u 21:30

Navijači Partizana utakmicu protiv Čukaričkog na Banovom brdu iskoristili su da još jednom iznesu svoj stav o Upravi kluba.

Partizan je pokazao karakter i preokrenuo rezultat posle minusa na poluvremenu, dok su i navijači crno-belih izneli svoj stav o aktuelnoj strukturi na čelu šampiona Srbije.

Grobari su nekoliko puta prekidali utakmicu bakljama, orile su se pesme posvećene rukovodstvu i Žarku Zečeviću. Kritika upućena Upravi crno-belih bila je istaknuta na parolama.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posebno je izdvojeno ime generalnog direktora Miloša Vazure, a može videti na slikama u fotogaleriji sa Banovog brda.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čelnici još uvek aktuelnog šampiona Srbije sve to mirno su posmatrali iz lože stadiona Čukaričkog.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT
0
0

3 Komentara

  1. Nije mi jasno sta time postizu navijaci ovakvim ponasanjem.jer prave stetu svom klubu.jer opet ce biti kaznjeni.a to nece oni platiti.ako su nezadovoljni upravom treba drugacije da se bune.ili im je neko platio da to rade.jer ionako oni tako lako nece napustiti partizan .pa sve je ovo smesno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Obzirom da znam neke stvari…, a očigledno je da ih i Grobari znaju… Reći ću samo ovo… Nije ni čudo da navijači, kakvi god da su, skandiraju to što skandiraju!

    0
    0
    Odgovori
  3. „Obraz“-DJON, TO skoro, pa u zivotu nisam video (jos od poznate „upravljacke garniture“ iz Ul. Mateje Kezmana, nekada Lj. Bogdana), dobro, skoro pa razumem, da se boji trojanac naredbodavca, ali posle konstantnih navijackih prozivki (njega i sefa mu..), svaki iole „sluhista“ bi ODAVNO POBEGAO GLAVOM BEZ OBZIRA (jer ovde se ne radi o samoodlucivanju, vec o STRAHU…) !!! Mislim, da ce Grobarima biti zabranjeno PRISUSTVO na tekmi DO KRAJA…MANDATA, zbog dobro nam znanih skandiranja, ili bar do 24.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter