3
Fudbal

ĆURČIĆ: Ovi igrači su najbolji koje Srbija u ovom trenutku ima, nećemo tražiti alibi u podmlađivanju

Objavljeno: 18.03.16 u 12:52

Selektor fubalske reprezeatcije Srbije, Radovan Ćurčić saopštio je spisak fudbalera na koje računa za predstojeće mečeve sa Polsjkom i Estonijom i naglasio da će reprezenatcija u oba meča ići na pobedu.

Pripreme za predstojeće duele, zakazane su za ponedeljak 20. marta, a put u Poljsku predviđen je za utorak pre podne:

Predstoje nam dve veoma važne utakmice, koje su samo na papiru prijateljske. Imamo imperativ pobede, jer za nas već sada kreću kvalifikacije. Moramo da vodimo računa o integrisanju mladih igrača, gde dolazi do disbalansa, između pravljenja tima i rezultata, počeo je Ćurčić izlaganje na konferenciji za novinare.

Na spisku su i četiri debitanata, kao i nekoliko igrača koji su povratnici u repreznataciju:

– To su zreli igrači, koji imaju kvalitet i zbog toga su pozvani. Nećemo tražiti alibi u podmlađivanju, ovo je u ovom trenutku najbolje što Srbija ima. Nekih igrača nema, zbog različitih okolnosti, ali nikoga se ne odričem, reako je Ćurčić.

Ove utakmice selektor vidi kao odličnu priliku za stvaranje novog tima i rezultata:

– Imamo šest meseci do početka kvalifikacija. Rekao sam već da imamo disbalans i to moramo da rešimo. Protiv Portugala (u Beogradu, na kraju kvalifikacija za EURO 2016 – prim. aut) smo možda odigrali i najbolji meč u poslednje vreme, ali nismo uspeli da podignemo samopouzdanje.

Ćurčić je najavio i povratak pobedničkom ambijenta:

– Mi stvaramo ambijent igrom i rezultatima, sami utičemo na to i u sebi tražimo greške. Poljaci su u tome uspeli. U Poznanju će nas dočekati 40.000 navijača sa šalovima i mi želimo da imamo to u budućnosti, zaključio je Radovan Ćurčić.

 

0
0

3 Komentara

  1. Moj selektore koji ti je menadjer napravijo spisak stari sam grobar ali do god ti se milosevic mesa u poso od vas nema uspeha ni dobrog strucnjaka.je savo nikog nit je trenirao niti je imao uspjeha u fudbalu .

    0
    0
    Odgovori
  2. I kako covek posle da bude uz reprezentaciju i da ih podržava i kad im ne ide dobro kad oni koji zaslužuju ne dobijaju poziv, već menadžeri sastavljaju spisak?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter