13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RAZOČARANI: Ovo su jadni standardi

Objavljeno: 17.03.16 u 10:10

Nije bilo golova na prvom meču polufinala Kupa Srbije između Partizana i Spartaka, ali je zato „prštalo“ van terena.

Čarke su se prenele i na društvene mreže, a razlog tome je nepravedno suđenje na štetu tima iz Subotice.

Navijačima i upravi Spartaka teško je pala odluka da se isključi Tumbasević, ali su i pre toga imali zamerke na kriterijum sudije Milana Ilića

Na tviter nalogu subotičkog kluba našli su se postovi u kojima su oni izrazili svoj bes:

– Posle dva gruba starta Saše Ilića, sudija nije reagovao, ali je „častio“ Antonića žutim kartonom. Jadni standardi.

Odmah je objavljen i drugi:

– Očekvali smo ovakav scenario, jer jedino kada nas brojčano oslabe mogu nešto da urade.

 

 

0
0

13 Komentara

  1. Spartak kao prepoznati evropski brend,klub poznat nasiroko i nadugacko,pa u skladu sa tim tvitove postavlja na maternjem engleskom.Ee Srbijo…

    0
    0
    Odgovori
  2. Vi ganci tisina ugasili ste slobodu jagodinu spartak pustajte gusle sirite mrznju nikakve veze sa srbstvom nemate obicni plagijatori cuj marakana mogao bi rad dati ime stadonu vembli vi ste krcunovci babarogici mrakici sipke

    0
    0
    Odgovori
  3. Neka uzme Kup Spartak kada ga svi guraju i Evropska Unija, Amerika, Rusija i svi ostali. Mi smo pokazali nas kvalitet i treba da najzad odemo iz ove lige u nase prave Hrvatsku ili Albansku mada tamo imaju vec neki Partizani pa bi bilo zabune ma idemo tamo gde smo i osnovani NK Partizan institucija a vama nek ostane Spartak umesto sudija da kada je dao crveni pokaze i na belu tacku on nista i to ne na onu za penal (jer bi promasili) nego odmah na centar pa da vidimo ko ce nam oteti kup.KUP je NAS to je najvazniji trofej na starom kontinentu.

    0
    0
    Odgovori
  4. Kakav ste fk takvi i standardi, kada se uzme u obzir da ste bili fk Mome-SPASa Rajica (nekrunisanog kralja alkohola-za vreme „prohibicije“ izmedju Srb. i Hungari-granice), a sada Dragana Simovica-GAJBE njegovog klona i naslednika, samo daleko ambicioznijeg (stremi ka njegovom „zacrtanom“ cilju da bude na celu FSS), poreklo „kapitala“ i osnivackog uloga vise nego diskutabilno…zato im je bolje da CUTE !!!………………………….

    0
    0
    Odgovori
    • Da cute kad su pokradeni od strane tvoh malog kluba?Tako bi trebalo svi da cute,kao i ranijih godina,kad se sve zataskavalo,dok je vas najbolji igrac Tole sredjivao pobede i sudije i tako osvajali titule.Trebao je i Radnicki iz Nisa da cuti,trebace i svi ostali ali zato vi imate pravo da kokodacete mesec dana,zato sto vam nije sudjen penal u derbiju,koji nije ni postojao i gde svako,ko se iole razume u pravila fudbalske igre,vidi kako se Mihajlovic namerno baca u Petkovica i simulira penal.Vase kradje treba da se precutuju kao i uvek a kad se nekad,retko kada,pogresi na vasu stetu,tada neka se seku glave.Najgori licemeri ste na svetu a ti si olicenje svih grobara,nepopravljivi idiot,koji nema pojma o fudbalu a uporno pise komentare.

      0
      0
      Odgovori
  5. Kakav ste fk takvi i standardi, kada se uzme u obzir da ste bili fk Mome-SPASa Rajica (nekrunisanog kralja alkohola-za vreme „prohibicije“ izmedju Srb. i Hungari-granice), a sada Dragana Simovica-GAJBE njegovog klona i naslednika, samo daleko ambicioznijeg (stremi ka njegovom „zacrtanom“ cilju da bude na celu FSS), poreklo „kapitala“ i osnivackog uloga vise nego diskutabilno…zato im je bolje da CUTE !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter