0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SVE ZA CRVENO-BELE: Za Zvezdu moraš da igraš odgovorno svaki minut

Objavljeno: 16.03.16 u 14:56

Fudbaleri Crvene zvezde ove sezone pružaju odlične partije za svoj klub, a igrači koji ne provode mnogo vremena na terenu, svaki ulazak u igru žele da iskoriste na pravi način.

Jedan od njih je mladi Srđan Plavšić koji je u prvom delu sezone imao svoje mesto u prvih 11, ali je dolaskom Damijena Le Taleka, Miodrag Božović napravio izmenu i defanzivca poslao na klubu.

Ipak, Plavšiću to ne predstavlja nikakav problem:

– Nisam poleteo ni kada sam igrao od starta, pa ni sada ne klonem. U sva tri prolećna meča sam ušao u igru, a dve moje asistencije su pomogle da otključamo bravu Mladosti i Jagodine. Uloga džokera zna da donese i slavu. Doživljavam je kao šansu da poguram ekipu do pobede – rekao je Plavšić za „Sport“, i dodao:

– U Zvezdi moraš da se navikneš da igraš pet minuta ili čitav meč, i to maksimalno odgovorno. Zadovoljan sam učinkom u prvoj sezoni. Možda je model za moju najbolju igru utakmica na Banovom brdu. Prodori po strani i asistencije za napadače. Svi smo uživali u ubedljivom trijumfu – prisetio se omaleni vezista utakmice protiv Čukaričkog koju su crveno-beli dobili sa 7:1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter