1
Evropske lige

GAĐALI GA BAKLJAMA PA DOBIO OTKAZ: Bivši trener Partizana ostao bez posla

Objavljeno: 16.03.16 u 23:24

Nakon skandala, možda i očekivan epilog – rastanak.

Nakon što je u četvrtfinalu kupa njegovo Sarajevo poraženo od Slobode sa 3:0, a navijači svoje nezadovoljstvo iskazali gađajući trenera Sarajeva bakljama, tim sa Koševa je (očekivano) danas raskinuo ugovor sa trenerom Miodragom Ješićem.

– Nažalost, ostvareni rezultati na početku prolećnog dela takmičarske sezone nisu bili zadovoljavajući. Poslednja utakmica donela je izuzetno lošu igru našeg tima, kao i lošu atmosferu unutar svlačionice zbog čega su šef stručnog štaba Miodrag Ješić i Upravni odbor kluba dogovorili sporazumni raskid ugovora, stoji na zvaničnom sajtu kluba navedeno kao izjava predsednika Sarajeva Edisa Kusturice.

Prema njegovim rečima, rastanak je bio prijateljski, i bez ikakvih neprijatnih iznenađenja:

– Moram istaći da nije bilo govora o bilo kakvoj isplati basnoslovnih odšteta, niti bilo kakvih radnji koje bi išle na štetu našem klubu. Ovim potezom Upravni odbor želi doneti pozitivnu promenu u sportskom segmentu kluba, dodao je Kusturica.

Ješića će na mestu trenera zameniti Almir Hurtić, koji je i pre njegovog dolaska sa klupe predvodio Sarajevo kao prelazno rešenje.

Pre Sarajeva, srpski trener je sa klupe između ostalih predvodio Partizan (dva puta), Slaviju i CSKA iz Sofije, Liteks, kao i podgoričku Budućnost.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter